objavio:
07. Kolovoza 2017.

7. Uspon do zvijezda - spaljena zemlja NAJAVA

7. Uspon do zvijezda - spaljena zemlja NAJAVA

Biciklistički klub TIMUN iz Splita 19. kolovoza organizra posebno izdanje humanitarne MTB utrke u disciplini uspon pod nazivom "Spaljena zemlja"!

Naime, uoči priprema za sedmo izdanje utrke "Uspon do zvijezda" navedeno je područje zahvatio požar koji je bio ogromnih razmjera i koji je samim time poremetio planove organizatorima utrke. Požar je poharao gotovo cijlu dionicu staze i okoliš oko nje pa će se stoga natjecatelji osjećati kao na mjeseševoj površini.

Međutim, organizator je odlučio utrku ipak organizirati ali u specijalnom, humanitarnom izdanju. Naime, sav nagradni fond koji bi u normalnim okolnostima pripao najbržima, ali i dio od uplaćenih kotizacija, sada će biti preusmjeren i doniran DVD-u Žrnovnica koji su i proteklih godina bili vjerni suorganizatori natjecanja i koji će donirana sredstva preusmjeriti u nabavu nove vatrogasne opreme.

Pozivamo stoga sve biciklistice i bicikliste da se prijave na utrku koja će započeti u 17 sati u centru Žrnovnice odakle će natjecatelji krenuti prema Korešnici, pa dalje prema cilju! Za utrku se možete prijaviti putem web stranice sve do 18. kolovoza, ali i na samom startu, a natjecati se možete u pet starosnih muških i jednoj ženskoj kategoriji.

Najbrže vrijeme na ovoj stazi postavio je David Jabuka kojemu je do cilja trebalo samo 47 minuta i 24 sekunde! Može li netko brže? Vidimo se na startu!

Raspis

Photo: Ante Budimir Bubinho (Arhiva 2016)

Na vrh