objavio:
07. Studenog 2017.

700 kvadrata biciklizma :)

700 kvadrata biciklizma :)
12 fotografija

Ako trebate poneki dio za bicikl, nešto od opreme, ili komplet preobrazbu u pravog biciklistu, onda je ovo jedan od shopova koji ćete svakako posjetiti.

Neki dan smo se zaputili na vožnju u okolici Zagreba, ali smo prije toga odlučili posjetiti jedan od već svima dobro poznatih shopova, Keindl-Sport. Zašto baš tamo, pa jer nam je bilo usput, a nešto smo načuli da su se malo proširili. Na kraju je to malo ispalo 700 kvadrata bike shop-a u kojem ima stvarno svega, svi ćete nešto pronaći :).

Gomila brendova na sve strane, ogroman dječji kutak sa preko 30 modela za klince je smješteno u srednjem dijelu shopa. Nekako bismo mogli podijeliti shop na tri cjeline gdje se u velikom lijevom prostoru nalaze cestovnjaci i e-bike-ovi kojih ima u nepreglednom broju i to u više jakih brendova popust Colnago, Orbea, Look, Cinelli, Cube i još neki koji će, kako čujemo, tek doći. Sve ćemo to još doznati uskoro.

U međuvremenu se vraćamo u shop i razgledamo još malo. Odlučili su se ove godine još više posvetiti cestovnjacima, a to su i dokazali sa prostorom koji su im pripremili. Opreme ima još više nego lani, još više brendova rukavica, čarapa, cipela, gamaša, kapa, naočala... Uz standardnu ponudu, tu je i Roeckl, brend rukavica i ostale zimske opreme za skijaše i bicikliste koja će nam svakako doći pod ruke i na neki test nadamo se.

LAKE cipele u zimskom izdanju te neki od šarenih i zanimljivih SIDI modela također je na policama koja je posvećena samo obući. Kross modeli koji se u Hrvatskoj polako razvijaju imaju svoj kutak kao i biciklističke i skijaške kacige. Stara-nova vijest je također još jači povratak i ponuda skijaške opreme, pancerica, kaciga i skija od raznih prepoznatih proizvođača. Možemo reći da je makeover Keindl-Sport trgovine značajan i da se ponuda u najmanju ruku utrostručila.

Garmin, Suunto, Salomon, Pret, Smith, Oakley, samo su neki od brendova koji smo primijetili. Prehrana za sportaše i bicikliste od SiS-a je također dobila svoj kutak, tu se može naći sve što vam treba po relativno pristojnim cijenama.

Sve to što smo vidjeli još je u nastajanju, shop još uvijek nije popunjen do kraja i nisu izloženi svi artikli , tako da je ovo samo kratko iskustvo bike-shop-a na 700 kvadrata koji već sada izgleda impresivno i krcat svime što volimo :).

Ako odlučite posjetiti Keindl-Sport, svakako odvojite koji sat vremena više nego planirate :)

Na vrh