objavio:
03. Veljače 2018.

Bontrager Velocis S1 Softshell rukavice

Bontrager Velocis S1 Softshell rukavice
4 fotografija

Ultraugodne rukavice za zimske dane kod nas su na testu već mjesec dana. Da li uzeti ili ne? Preporuka,svakako.IMG_8750.JPG (91 KB)

Iako se u nazivu spominje softshell, koji baš ne ulijeva povjerenje u toplinu rukavice su tople i ugodne. Na prvu, kad ih probate i dok su još nove, iznenađujuće su krute i neko vrijeme će im trebati da se opuste i prilagode vašim rukama. Tada postaju toplije, jer  će vam cirkulacija biti bolja.IMG_8749.JPG (97 KB)

Za zimskog vjetra i ne ekstremno hladnih dana ovo je idealna rukavica. Šavovi su odlični i ne smetaju, rukavice su pokretne i imate neki osjećaj sigurnosti kod padova da nećete ozljediti ruke jer osim debele postave tu je i vanjski pokrov koji je doista žilav i svakako štiti ruke. Još jedan pristojno testirani artikl koji toplo preporučujemo. Pazite na veličinu, premale rukavice nikako nisu dobre, a nisu ni prevelike, ako ne možete naći dobru veličinu onda morate odabrati neki drugi model ili čak i brand.IMG_8746.JPG (108 KB)

Veličina je važna zbog cirkulacije- ako vam je slaba cirkulacija, onda vam postaje jako hladno bez obzira što imate na rukama. Grip je dobar , lako se koči i mijenja brzine, tako da sve ide u prilog. Cijena od 499 kuna u maloprodaji je prihvatljiva za ovaj stupanj bicikliranja.IMG_8745.JPG (84 KB)

Photo: Biker

Na vrh