objavio:
06. Siječnja 2018.

Cineli Urban & Tour

Cineli Urban & Tour

Priča o Cinelliju počinje 1948. godine prošlog stoljeća. Cino Cinelli odlučio je završiti svoju profesionalnu biciklističku karijeru i otvara tvornicu koja će postati mjerilo kvalitete u biciklističkom svijetu.

Između ostalih stvari Cinelli je otac prvog aluminijskog volana, prvog sjedala s plastičnom bazom, prvih klipsera za pedale i prvog okvira koji je spojen TIG zavarivanjem. Cinelli je definitivno jedan od brendova koji je stvarao biciklističku povijest, a zahvaljujući njihovim inovacijama bicikli su postali bolji, brži, lakši i udobniji. Osim vrhunskih natjecateljski orijentiranih cestovnih bicikala Cinelli proizvodi i jako zanimljive urban (gradske) i tour (putničke) bicikle. Predstavljamo vam modele Cinelli Gazetta della Strada i Cinelli Hobootleg.cinelli gazetta 2.jpg (113 KB)

Cinelli Gazetta della Strada

Ovo je urbana reinterpretacija klasičnog francuskog randonnee (putničkog) bicikla. Dizajniran je kako bi mogao savladati sve vrste terena neovisno o vremenskim (ne)prilikama. Idealan je odabir za svakodnevno commutanje na posao, odlazak u grad, vikend vožnje ali i cjelodnevna putovanja. Osim na asfaltu dobro se snalazi i na dobro utabanim makadamskim podlogama. Gazetta della Strada ima jako udobnu geometriju s naglaskom na sigurnost i lako upravljanje.cinelli gazetta 1.jpg (110 KB)

Okvir i vilica su od Columbus Cr-Mo čeličnih cijevi, a od opreme tu je tradicionalno kožno Brooks B-17 sjedalo, blatobrani, nosači tereta, Shimano Claris grupa, Tektro duple kočnice i kompakt pogon za lakše penjanje.

Cijena Gazetta della Strade je 8.999 kn, a detaljnu ponudu možete vidjeti ovdje. 

Cinelli Hobootleg

Ovo je najbolji čelični adventure bicikl iz Cinelli tvornice. Premijeru je doživio 2012. na mističnom “Tour d’Afrique” pod imenom “Hobo Bootleg”, a 2014. Paola Gianotti je na svojem Hobo Bootlegu oborila Guinness svjetski rekord u putu oko svijeta biciklom jer je 29.595 km prošla u svega 144 dana! Hobo Bootleg je osvojio i svih 7 najviših cestovnih prijevoja na svijetu i napravio više od milijun avanturističkih kilometara.cinelli hobootleg 2.jpg (97 KB)

Sve to je rezultiralo ultra pouzdanim biciklom spremnim za bilo koju avanturu na dva kotača. Čelični Cr-Mo okvir od trostruko butiranih cijevi otporan je na koroziju zahvaljujući “Never rust” elektro-kemijskom procesu obrade koji štiti vanjsku i unutarnju površinu cijevi. Svi dijelovi i komponente su dizajnirani na način da budu lako zamjenjivi, Hobootleg je kompletno opremljen blatobranima, Tubus nosačima tereta (40 kg nosivosti), posebnim Cinelli touring volanom i prikladnom trakom. Svaki detalj na biciklu je detaljno testiran i doveden do perfekcije kako bi se vi mogli bezbrižno voziti gdje god vas cesta odvede.

Cijena Hobootlega je 10.999 kn, a detaljnu ponudu možete vidjeti ovdje.cinelli hobootleg 1.jpg (126 KB)

Cinelli Gazetta della Strada i Cinelli Hobootleg izloženi su u trgovini Keindl Sport u Vitezićevoj ulici 1a u Zagrebu. Za sva dodatna pitanja i informacije o Cinelli biciklima kontaktirajte Keindl Sport na telefon 01 3877 448 ili na info@keindl-sport.hr.

Na vrh