www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
26. Srpnja 2018.

Force Lux Majica

Force Lux Majica

Majica je iz Force entry level grupe te bismo ju kao takvu svrstali u visoki entry level s prozračnim bočnim panelima ispod ruke duž torza te silikonskom trakicom za grip oko struka, tri pretinca na leđima, sportski kroj te prozračni materijal na prednjem i stražnjem panelu. IMG_3034.jpg (95 KB)

Ono što ova majica nema je Lycra materijal na rukavima što imaju jači modeli te prozračni materijal ispod ruke. Majica je svejedno izrazito ugodna, odličnog kompaktnog kroja koji ne stišće na krivim mjestima poput nekih modela i brendova koji se lome na mjestima oko želuca. Mjesto oko želuca ispod rebara je dosita osjetljiv dio kod biciklista za vrijeme vožnje i može ako nije slobodan uzrokovati razne tegobe poput bolova, pečenja, žgaravice i pritiska u crijevima što vam ne treba. O tome treba voditi računa kod kupnje bilo koje majice, a i hlačica također. Ova majica je uredno položila te testove uključujući i prisutnost reflektirajućih elemenata za sigurnost u prometu. Ako uzmemo u obzir da ova majica košta svega 230 kuna, onda je ovo pun pogodak i za uloženo definitivno dobivate više.IMG_2489.jpg (161 KB)

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh