objavio:
01. Listopada 2017.

Giant SyncDrive Pro 2018

Giant SyncDrive Pro 2018

Giant je nedavno predstavio novi Syncdrive Pro, motor visokih performansi za svoje elektro bicikle razvijen u suradnji s Yamahom.

Redizajn donosi više snage, manje dimenzije, manju masu,  i potpunu integraciju u svoje modele, koji će u vrijeme čitanja Bikera već biti objavljeni na internet stranicama zastupnika, a neke od njih već možete pronaći u Giant Store trgovini.

SyncDrive Pro predstavlja najnapredniju tehnologiju u Giantovoj seriji e-bicikala. Proizvodi ih Yamaha dok je Giant razvio software, a kako kažu, rezultat je 'bešavni' prijenos snage idealan za napredno bicikliranje. Na raspolaganju je 5 modova rada (Eco, Tour, Active, Sport, Power) s maksimalnim omjerom od 360%  tj. toliko je povećanje snage, koje uloži vozač vlastitim snagama.

Motor nudi 80Nm okretnog momenta bez pada snage na višim kadencama (do 120 rpm), a punu snagu postiže za samo 190 milisekunde! Poradilo se na smanjenju mase, koja je manja za 380 grama od SyncDrive Sport i Life modela, a manje dimenzije daju nešto veći razmak do tla.  Sve skupa je skladnije ugrađeno na okvir, pa sada bicikl mnogo više nalikuje klasičnom MTB-u.

Ovaj motor idealan je za višu MTB klasu  i najnaprednije full suspension modele poput Full-E+ 0 SX Pro dok će se na ostalima moći naći Syncdrive Sport i Syncdrive Life. S nestrpljenjem očekujemo prve Giantove e-bike modele za 2018. na testu.

Photo: Giant

Na vrh