objavio:
13. Veljače 2018.

Gravel & adventure bicikli u Keindl Sportu

Gravel & adventure bicikli u Keindl Sportu

Nastavno na tekst u kojem smo pisali o prednostima gravel i adventure bicikala sada vam donosimo pregled ponude iz Keindl Sporta.

Svi su bicikli izloženi u Vitezićevoj ulici 1a tako da ih možete pogledati i isprobati veličinu na licu mjesta. U ponudi su modeli poznatih svjetskih brendova: Cube, Orbea, Ridley i Cinelli.

Cube Nuroad

Ovo je sasvim novi model u ponudi za 2018. godinu. Riječ je o čistokrvnom gravel & adventure biciklu, a proizvodi se u tri različita nivoa opreme. Već ulazni model ima kompletnu pripremu za nosače tereta i blatobrane, Shimano Tiagra mehaničku grupu s disk kočnicama i odličan aluminijski okvir.cube nuroad 3.jpg (1.22 MB)

Najjači model naziva Nuroad EXC je spreman za put oko svijeta jer ima tvornički ugrađene dinamo nabe i Supernova svjetla, Shimano 105 grupu sa hidrauličnim diskovima, blatobrane i Tubus nosač tereta. Iznimno udobna geometrija i gume širine 35mm garantiraju bezbrižnu višesatnu vožnju.

cube nuroad 1.jpg (1.88 MB)

Orbea Terra

Orbea bicikli svojim dizajnom i tehološkim rješenjima odskaču od konkurencije sličnog cjenovnog ranga, a model Terra slijepo prati tu poslovnu filozofiju.orbea terra 3.jpg (1.27 MB)

U ponudi su isključivo modeli s karbonskim okvirom, a već ulazni model M30 dolazi opremljen Shimano 105 grupom s hidrauličnim disk kočnicama, Fulcrum kotačima i Kenda gumama širine 35 mm.orbea terra 2.jpg (1.43 MB)

Okvir ima tzv. “all road” geometriju koja pruža maksimalan komfor vozaču. Svi Terra modeli imaju doživotnu garanciju na okvir, a proizvode se u Orbeinim pogonima u Španjolskoj. orbea terra 1.jpg (1.96 MB)

Ridley X-Trail Carbon

Belgija je domovina ciklokrosa i zimske vožnje na drop-bar biciklu, a Ridley je belgijski proizvođač bicikala kojem su upravo ciklokros bicikli donjeli svjetsku slavu i prepoznatljivost.ridley x-trail 3.jpg (1.50 MB)

Model X-Trail Carbon je evolucija ciklokros bicikla u modernu gravel & adventure mašinu. Čvrst i responzivan karbonski okvir jako upečatljive boje i specifičnog dizajna opremljen je Sram Rival 1x grupom koja se meni osobno pokazala idealnom za ovakav tip bicikla.ridley x-trail 2.jpg (1.26 MB)

Tu su i odlični DT Swiss kotači obučeni u Clement gume širine 36 mm za maksimalnu udobnost. ridley x-trail 1.jpg (1.93 MB)

Ridley X-Night

Iako zamišljen kao sportski i natjecateljski bicikl, Ridley X-Night će i u svakodnevnoj rekreativnoj ili prijevoznoj upotrebi iskazati najviši stupanj kvalitete i dugovječnosti, niske potrebe za održavanjem i nedostižne robusnosti.ridley x-night 2.jpg (1.17 MB)

Odličan lagani karbonski okvir opremljen je Shimano 105 grupom, Tektro Spyre mehaničkim disk kočnicama, Fulcrum kotačima i Clement gumama širine 33 mm. ridley x-night 1.jpg (1.93 MB)

Cinelli Gazetta della strada

Ovo je urbana reinterpretacija klasičnog francuskog randonnee (putničkog) bicikla. Dizajniran je kako bi mogao savladati sve vrste terena neovisno o vremenskim (ne)prilikama.cinelli gazeta 3.jpg (1.38 MB)

Idealan je odabir za svakodnevno commutanje na posao, odlazak u grad, vikend vožnje ali i cjelodnevna putovanja. Čelični okvir (Columbus Cr-Mo) opremljen je Shimano Claris grupom, Tektro duplim kočnicama, blatobranima i nosačima tereta.cinelli gazeta 1.jpg (1.89 MB)

Cinelli Hobootleg

Ovo je ultra pouzdan bicikl spreman za bilo koju avanturu na dva kotača. Čelični Cr-Mo okvir od trostruko butiranih cijevi otporan je na koroziju zahvaljujući “Never rust” elektro-kemijskom procesu obrade koji štiti vanjsku i unutarnju površinu cijevi.cinelli hobootleg 3.jpg (1.19 MB)

Svi dijelovi i komponente su dizajnirani na način da budu lako zamjenjivi, Hobootleg je kompletno opremljen blatobranima, Tubus nosačima tereta (40 kg nosivosti), posebnim Cinelli touring volanom i prikladnom trakom. Svaki detalj na biciklu je detaljno testiran i doveden do perfekcije kako bi se vi mogli bezbrižno voziti gdje god vas cesta odvede. cinelli hobootleg 2.jpg (1.16 MB)

Za sva dodatna pitanja u vezi gravel & adventure bicikala kontaktirajte Keindl Sport na info@keindl-sport.hr ili na 01 3877 448. Veliki izbor bicikala, opreme i odjeće možete osobno pogledati u Vitezićevoj ulici 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu.cinelli hobootleg 1.jpg (1.96 MB)

Photo: Biker

Na vrh