www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
12. Lipnja 2017.

Gužva na Cannondale & Trek demo danima

Gužva na Cannondale & Trek demo danima

Jučer su na Sljemenu održani Cannondale & Trek demo dani koji su privukli i oduševili brojne bicikliste svih dobnih skupina!

Nakon demo dana u Jastrebarskom, Zadru, Varaždinu i dvije utrke u Premanturi i Pakoštanama tvrtka Rog Joma jučer je na Sljemenu ponovno izložila svoju ergelu bicikala što se ponovno pokazalo kao odličan potez. Naime, odaziv biciklista svih dobnih skupina, vještina i kondicije bio je izniman čime su naravno bili zadovoljni i sami organizatori s kojima smo kratko i popričali.

Gužva na Cannondale & Trek demo danima slika 1

Tomislav Skorin iz tvrtke Rog Joma tako nam je pri samom kraju demo dana na Medvednici napomenuo kako će nastaviti tradiciju organizacije demo dana do kraja godine u Hrvatskoj, ali i u Sloveniji u suradnji sa tvrtkom Fun Sport:

"Za 2018. godinu planiramo podizanje događaja na još viši nivo, a iste planiramo organizirati u četiri regije Hrvatske kako bi obuhvatili što veći broj zaljubljenika u bicikliranje i naše bicikle! Želja nam je sve zainteresirane upoznati sa biciklima na vožnjama, a ne preko kataloga i preko izloga!"

Gužva na Cannondale & Trek demo danima slika 2

Rog Joma u provedbi demo dana ima iznimnu podršku Treka i Cannondalea koji su i ovoga puta izašli u susret i osigurali pozamašan broj bicikala koji su voženi tijekom cijelog dana. Na Sljemenu su se tako mogli isprobati modeli Jekyll, Trigger i Scalpel modeli od Cannondalea, ali i Procaliber, Remedy, Fuel, Powerfly i Domane modeli od Treka. Najveća navala i interes vladao je za Trekove Fuel Ex i Remedy modele, ali i Canonndale Jekyll i Trigger modele koji su se također najviše vozili na odlično uređenoj enduro stazi na Sljemenu. Međutim, biciklisti su jučer na Sljemenu vozilli i cross-country model Scalpel baš kao i cestovne jurilice Trek Domane i elektro Powerfly model. Bicikli su imali jako malo vremena za predah!

 

Gužva na Cannondale & Trek demo danima slika 3

"Sve više biciklista odlučuje se za kupnju bicikala namijenjenih za enduro, all-mountain ili pak trail vožnju pa smo se uz one koji voze cross-country odlučili prilagoditi i njima i u realnim uvjetima i na pravoj stazi pružiti im priliku da isprobaju sve mogućnosti naših bicikala. Sudeći prema reakcijama prisutnih nismo pogriješili i sa ovakvim ćemo načinom rada i upoznavanja nastaviti i u budućnosti" dodao je Skorin koji se zahvalio svima koji su ih podržali u organizaciji. Među njima svakako se ističu Segafredo Hrvatska, Monster i ZipVit Slovenija koji su jučer i na Sljemenu izložili i biciklistima ustupili dio svoje bogate palete proizvoda.

Uz zaposlenike Rog Jome organizaciju eventa podržao je i ambasador Treka za Hrvatsku, Tomislav Katalenić koji je i jučer na Sljemenu bio dostupan za savjet ili pak demonstraciju vožnje pristiglim biciklistima. Sudeći prema viđenome oni su to i iskoristili pa je predivna sunčana nedjelja završena na najbolji mogući način!

"Zahvaljujem se svima koji su svojim dolaskom uveličali Cannondale i Trek demo dane baš kao i zaposlenicima Rog Jome koji su i ovoga puta dali sve od sebe da naš događaj uspije! Hvala i Bikeru na medijskom praćenju demo dana! Vidimo se vrlo skoro ponovno! Budite spremni na nove izazove uz Cannondale i Trek bicikle!" za kraj je zaključio Skorin!

 

Gužva na Cannondale & Trek demo danima slika 4

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh