objavio:
30. Studenog 2017.

HIPLOK - dizajniran za vožnju, izgrađen za sigurnost

HIPLOK - dizajniran za vožnju, izgrađen za sigurnost

Kao što mu ime govori, Hiplok je proizvođač koji u svoj dizajn uključuje prenošenje lokota na tijelu vozača, tj. oko struka.

2011. godine proizveli su prvi nosivi lokot za zaključavanje bicikla koji je osvojio brojne nagrade za inovaciju i dizajn. Svi Hiplok proizvodi dizajnirani su za maksimalnu prenosivost, a istovremeno pružaju i visoki stupanj sigurnosti. Od jedinstvenih pričvrsnih reflektivnih lokota u obliku remena koji se nose oko struka, do vezica tankog profila i U-lock zaštite koja se lako integrira s vašom odjećom i opremom, prednost Hiplok proizvoda je u malim detaljima koji čine veliku razliku.CHAIN GOLD.jpg (416 KB)

Imate bicikl velike vrijednosti, ali često odlazite u grad pješke ili autom jer vas je strah da ne ostanete bez njega? Ili, imate sportski bicikl bez bisaga a ne želite da vam debeli lanci ili U-lokovi stružu po laku? Znamo da je tako u mnogo slučajeva, i zato predstavljamo jedinstveni dizajn visokog stupnja zaštite od krađe koji nikad neće ostaviti trag na vašem biciklu.

Hiplok proizvodi dijele se u četiri grupe: 1. lokoti s lancem, 2. kabelski lokoti i vezice, 3. U-lokoti i 4. stalci i lokoti za kućnu upotrebu

LOKOTI S LANCEM

1. HIPLOK GOLD / ORIGINAL

Lokot koji nudi maksimalnu sigurnost i prenosivost. Ovo je prvi lanac s lokotom na svijetu koji je dizajniran s namjenom da se nosi oko struka. Dolazi u dvije verzije: debljina lanca od 8mm ili 10 mm, a obje imaju glavu od 12mm. Promjer lanca je 85 cm (prilagodljiv), dolazi sa navlakom koja se lako skida i pere, a ima i reflektivne detalje.CHAIIN ORIGINAL.JPG (364 KB)

2. HIPLOK LITE

Ovaj model osvojio je prvo mjesto na “Eurobike Award for Design”. Riječ je o laganom nosivom lancu s lokotom koji se oko struka. Iako je težak samo 1kg, pa je praktički neprimjetan dok ga nosite, nudi srednji stupanj sigurnosti. Napravljen od lanca debljine 6mm, glava je debljine 8 mm, promjer je 75 cm (prilagodljiv), dolazi s navlakom koja se lako skida i pere, a ima i reflektivne detalje.CHAIN LITE.jpg (399 KB)

KABELSKI LOKOTI I VEZICE

1. HIPLOK POP

Riječ je o nosivom kabelu s lokotom koji je dizajniran za široki krug biciklista. Nudi osnovni stupanj zaštite. Primarna namjena mu je da posluži kao zaštita u područjima niskog rizika, ili da bude sekundarni lokot na biciklu na mjestima visokog rizika. Napravljen je od gumiranog čeličnog kabla debljine 10 mm, maksimalni promjer mu je 130 cm. Lako se prilagođava na potrebnu dimeziju putem patentiranog POP sistema zaključavanja.POP.jpg (111 KB)

2. HIPLOK FX / FLX

Perfektan lokot za odlazak na kavu nudi osnovni stupanj zaštite. Kompaktan, lagan, nosiv lokot sa čeličnom žicom duljine 1 m i brojčanikom za brzu i jednostavnu upotrebu. Putem clip-on spojnice lako se pričvrsti za džep na hlačama, remen, ruksak ili klasičnu torbu. Model FLX uz sve nabrojano ima ugrađeno i crveno svjetlo jačine 10 lumena.FX.jpg (378 KB)

3. HIPLOK Z LOK

Prva sigurna vezica za višekratnu upotrebu na krovnim nosačima bicikala ili sličnoj opremi. Pruža osnovni nivo zaštite, a zbog svoje male težine i veličine može se lako kombinirati sa ostalim lokotima ili poslužiti ko sekundarna zaštita. U pakiranju dolaze 2 vezice, jezgra vezice je od čelika, vezice imamu univerzalni ključ za otpuštanje.Z LOK.jpg (128 KB)

U-LOKOTI

1.  HIPLOK D

Ovo je kompaktan D(U) lokot sa Hiplok patentiranim “CLIP+RIDE” sistemom koji mu omogućuje jednostavno postavljanje na remen ili torbu. Pruža visoki stupanj zaštite, gumirana šipka je od pojačanog čelika debljine 13 mm. Brava je zaštićena vodootpornim poklopcem.D.jpg (1.20 MB)

2. HIPLOK DC

Kombinacija U-lokota i kabla koja pruža visoki stupanj zaštite u jednom kompaktnom pakiranju. DC model također ima “CLIP+RIDE” sistem kako bi ga jednostavno postavili na remen ili torbu. Uz 13 mm debelu gumiranu šipku od pojačanog čelika tu je i 1 m dugačak čelični kabel koji je integriran u lokot. U-lokot služi za vezanje bicikla za stalak, dok kablom možete povezati kotače i okvir. Brava je zaštićena vodootpornim poklopcem.DC.jpg (143 KB)

3. HIPLOK DX

Najjači model u seriji, napravljen od 14mm debele gumirane šipke s anti-rotacijskim sistemom bravice i duplim zaključavanjem. Pruža maksimalni stupanj zaštite u vrlo laganom i kompaktnom obliku, ima “CLIP+RIDE” sistem za jednostavno postavljanje na remen, torbu ili džep od hlača. Bravica je zaštićena vodootpornim poklopcem, a svaki lokot dolazi s 3 zamjenjiva kodirana ključića.DX.jpg (147 KB)

4. HIPLOK DXC

Ovaj model ima sve karakteristike DX-a, ali ima dodatak - integrirani čelični kabel duljine 1 m za povezivanje kotača ili za sekundarnu zaštitu. Ovaj model pruža maksimalni stupanj zaštite u kompaktnom pakiranju pa se uz pomoć “CLIP+RIDE” sistema jednostavno postavlja na remen ili torbu. Bravica je zaštićena vodootpornim poklopcem, a svaki lokot dolazi s 3 zamjenjiva kodirana ključića.DXC.jpg (1.00 MB)

STALCI I LOKOTI ZA KUĆNU UPOTREBU

1.  HIPLOK AIRLOK

Riječ je o prvom sigurnom stalku za montažu na zid sa integriranom zaštitom. Elegantan dizajn i maksimalan stupanj zaštite spojeni su jednu kompaktnu cjelinu. Lokot ima pojačanu čeličnu bravu, i dizajniran je za upotrebu na otvorenim i zatvrenim prostorima. Moguć je prihvat takoreći svih cestovnih i MTB bicikala.AIRLOK.jpg (232 KB)

2. HIPLOK HOMIE

150 cm lanca od pojačanog čelika debljine 10 mm koji je dizajniran da osigura više bicikala u stanu, uredu ili garaži. Dolazi sa navlakom koja se lako skida i pere, a svrha joj je zaštiti bicikle od ogrebotina. Jednostavan sistem zaključavanja, pruža maksimalni stupanj zaštite.HOMIE.jpg (390 KB)

Kompletan asortiman Hiplok proizvoda možete pronaći u trgovinama Keindl Sporta na adresi Vitezićeva ulica 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu. Za pregled Hiplok ponude na Keindl Sport web shopu kliknite ovdje.

Na vrh