www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
18. Travnja 2018.

I ove godine pedaliramo za Pinokio!

I ove godine pedaliramo za Pinokio!

U subotu 28.04. u 09:00h sa Trga sv. Kristofora krenuti će Humanitarna biciklijada "gRab the Bike and Ride for Pinokio".

Biciklijada gRab the Bike and Ride 05.2017-14.jpg (2.49 MB)Budite aktivni, upoznajte nove zanimljive priče o svom otoku i naravno kupnjom startnine pomognite djeci Udruge Pinokio Rab (djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju). Sama ruta biciklijade, kao i tempo, biti će prilagođeni svima, djeci, mladima, i onim nešto starijim sudionicima.  Sve što trebate je ispravan bicikl, zaštitna oprema i naravno dobra volja.Biciklijada gRab the Bike and Ride 05.2017-15.jpg (2.63 MB)

Biciklijada završava ponovno na Trgu sv. Kristofora, gdje će vrijedni djelatnici Imperiala d.d. Rab managed by Valamar, u najvećoj otočnoj tavi, za sve sudionike, pripremiti rapske šurlice sa šparogama.Prodaja startnina i prijave odvijati će se svakodnevno u uredu TZG Raba (Trg Municipium Arba 8) od 19.04., te na Trgu sv. Kristofora na sam dan biciklijade.Biciklijada gRab the Bike and Ride 05.2017-6.jpg (2.46 MB)

Iznos startnine je 20 kn. Naravno, istu u vidu donacije možete uplatiti iako niste u mogućnosti sudjelovati. Budite uz nas i pratite sve novosti i detalje vezane uz Humanitarnu bicilijadu „gRab the Bike and Ride for Pinokio“

Hvala svima na odazivu.grab the bike for pinokio 2018.jpg (372 KB)

Organizatori: Grupa zaljubljenika u MTB „gRab the Bike and Ride for Pinokio“ i Turistička zajednica grada Raba

Na vrh