objavio:
22. Listopada 2017.

Jedan vrlo cool servis

Jedan vrlo cool servis

Kao što već znate, ekipa Biker magazina je u stalnoj potrazi za super shopovima u servisima diljem lijepe naše. Uvijek podijelimo s vama na što smo zapeli i gdje smo naišli na stanovitu razliku u odnosu na ostatak ponude.

U ovom broju smo se odlučili posjetiti servis u Vlaškoj, točnije u Rog-jomu koja je svoj servis i show room u sklopu trgovine obnovila te je sami ser Jedan vrlo cool servisi uključila u podzemni prostor. Ako se sjećate, rog-joma je svoj servis imala u Vlaškoj par kućnih brojeva prije Petrove crkve, ali sada su sve preselili u prostor u sklopu shop-a te su obnovili ponudu servisa koje nudi i dodali neke vrlo zanimljive stavke za one koji žele češće pregledati svoj bicikl i napraviti sitne popravke.

Naš dolazak i predaja bicikla je slična predaji auta na servis, zatim se dogovorite za termin preuzimanja bicikla i idete dalje do trenutka kad je bicikl gotov. Ako je pak moguć popravak u času predaje bicikla, možda će vas zamoliti da pričekate u showroom-u koji ima fenomenalnu segafredo espresso kavu iz aparata i videowall gdje za vrijeme čekanja možete pregledati sve novotarije iz treka i odlične produkcije vožnji za onboard kamerama. Sve u svemu, ovaj odmak nas je svakako ugodno iznenadio. Mi smo se našli na licu mjesta pokupivši cestovnjaka koji je bio na slaganju i izlazio na testnu vožnju. Servis je opremljen u svjetskom stilu, a showroom u kojem ćete pijuckati kavu i čekati svoju pilu da izađe iz garaže, je i više nego ugodna. Možete se prošetati i po trgovini dok čekate i vidjeti što bi mogli namontirati ili zamijeniti na svojoj jurilici kad ste već tu.


Preko puta Petrove crkve je veliki plakat na samom izlogu rog-joma trgovine koji upućuje na servis i brzi pregled u nekoliko točaka, e to je taj servis koji nam je zapeo za oko. Ako vas muči što već dugo niste bili na servisu, stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom će odraditi brzi pregled i evaluaciju vašeg bicikla te ponuditi razna rješenje. Moramo izraziti zadovoljstvo, jer ovakav pristup prema klijentima se očekuje od svih i kako vidimo iz sve većeg broja shopova i servisa, kod nas se stvari mijenjanju i mi kao veliki ljubitelji bicikla konačno dobivamo zasluženu pažnju, a i bolje cijene za još bolju uslugu. Nedavno smo prisustvovali jednoj prezentaciji noviteta iz rog-joma ponude koja se održavala u trgovini i tada smo vidjeli netom uređeni showroom i servis i zaključak je, ovaj shop dobiva našu zvjezdicu i tu ćemo rado zalaziti na redovne servise koji su puno jeftiniji od popravaka nakon zanemarivanja :).

Photo: Biker

Na vrh