objavio:
19. Listopada 2017.

Mala škola održavanja bicikla

Mala škola održavanja bicikla

Kvalitetno održavanje presudno je za što duži život svakog bicikla i smanjenje troškova održavanja! Niste dovoljno educirani o toj temi? Nema problema. Biker ima rješenje za vas!

Naime, Biker je "naletio" na ponudu tvrtke Keindl Sport koja u suradnji sa svojim partnerima organizira malu školu održavanja bicikla! Mala škola će se održati u subotu 21. listopada ispred njihove trgovine u Vitezićevoj ulici u Zagrebu u vremenu od 9 do 14 sati.

Zanimljivo, osim prezentacije održavanja vašeg bicikla biti će vam omogućeno i isprobavanje širokog spektra Weldtite proizvoda za održavanje i njegu istog. Svi ćete naravno po posebnim cijenama (op.a. 30% popusta) nabaviti Weldtite proizvode iz njihove bogate ponude. Naime, Weldtite nudi širok spektar ulja za lanac za sve vremenske uvjete na cesti ili pak šumi. Osim ulja, Weldtite proizvodi i visokokvalitetne sprejeve za čišćenje lanca i diska, tekućine za pranje bicikala i sprejeve za odmašćivanje ali za detaljnija uputstva i školovanje o održavanju vašeg bicikla svakako predlažemo prijavu i dolazak na Malu školu održavanja bicikla!

Vidimo se u subotu, 21. listopada na dresi Vitezićeva ulica u Zagrebu!

Na vrh