www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
28. Lipnja 2020.

Nakamura MTB bicikl za 2.639,96 kn

Nakamura MTB bicikl za 2.639,96 kn

Nakamura FUSION 3.0 - Budget, budget, budget

Nakamura_fusion3.jpg (373 KB)S cijenom od 2.639,96 kn Nakamura Fusion 3.0 se svrstava u budget klasu. Ponekad napravimo koji ozbiljniji test u toj klasi tek toliko da vidimo da li kupci ovdje dobiva dovoljno za iznos. Fusion smo vozili kao i sve naše testne bicikle po sljemenskim obroncima i nismo ga štedjeli nimalo.
Nakamura_fusion4.jpg (174 KB)Oprema na ovom biciklu je nešto jača od cijene, tako da tu nećete izgubiti. Jedina zamjerka su nam V-brake kočnice, koje i dalje koče kako treba, ali smo navikli na disk i tu si više ne možemo pomoći :). Nakamura_fusion10.jpg (192 KB)Bez obzira na V-brake koji je pokazao da može pratiti zahtjevniju brdsku vožnju, vilica Suntour XCE-28 80mm je odrađivala svoj maksimum i to relativno dobro. Geometrija na ovom biciklu je nešto opuštenija i nije predviđena za tjedne treninge na sljemeni, Nakamura_fusion2.jpg (185 KB)više za obiteljske vožnje po obližnjim šumskim parkovima. Okvir od aluminijske legure ne zaostaje u kvaliteti izrade. Shimano Altus ručice mjenjača te stražnji mjenjač ako podesite kako treba, odlično rade i odrađuju posao bez greške.Nakamura_fusion8.jpg (185 KB) 24 brzine bit će sasvim dovoljne z potrebe jednog rekreativnog početnika. Obruči kotača su ojačani duplom stijenkom te na sebi imaju blažu varijantu šumskim guma s manjim čepovima koji ne stvara gotovo nikakav otpor pri kotrljanju, ali nisu predviđene za oštru vožnju.
Nakamura_fusion13.jpg (186 KB)Da se nakon dugo godina odlučujemo na novi bicikl, povremeno se vozimo, uglavnom vikendom, a volimo koji puta i na sljeme potegnut, ovo bi bio izbor za razmatranje. Što se tiče cijene u odnosnu na dobiveno, ovdje je definitivno kupac na dobitku ;).

Na vrh