objavio:
08. Kolovoza 2017.

Otvorene prijave za XC Put šarana

Otvorene prijave za XC Put šarana

Sve smo bliže šestoj po redu utrci XC Put šarana pa je organizator, biciklistički klub BOR, započe s prijavama! Prijavite se na vrijeme!

Utrka u sklopu Outdoor vikenda Put šarana održati će se naime 20. kolovoza na sada već poznatoj stazi Put šarana na Virovitičkim ribnjacima, ali ako volite trčati nema razloga da se dan prije ne uključite i na Trail Put šarana.

XC staza Put šarana duga je 11 300 metara sa ukupno 330m/nv te će se uz nju u određenim kategorijama voziti i mali krug koji je dug 3250 metara sa 112 m/nv. Detalje koja kategorija vozi koliko krugova provjerite u raspisu. Utrka se vozi u sklopu Slavonsko-brdske biciklističke lige, što nije ograničavajući faktor. Dapače, Slavonci su uvijek zainteresirani za novu i svježu konkurenciju.

Za cijenu startnine BK BOR vam garantira dobar provod, topli obrok nakon utrke, izvrsnu i dinamičnu stazu koja šumskim putem okružuje devet ribnjaka, dobru konkurenciju, besplatno kampiranje uz najavu, a ako budete bili te sreće možda vas okrune kraljem ili kraljicom staze.

Prijave su započele te su dostupne putem sustava Prijavi.se, gdje možete pronaći i druge dodatne informacije ili posjetite www.bk-bor.hr

Photo: Bk Bor

 

Na vrh