objavio:
07. Siječnja 2018.

Rukavice iXS BC-X3.1

Rukavice iXS BC-X3.1
3 fotografija

Rukavice nošene tri godine bez prestanka i bez skidanja bez obzira na godišnje doba, nakon tri godine su odlučile da im je dosta.

Zadnjih mjesec dana korištenja počele su propadati brže. Materijal se stanjio, stvaraju se rupe, lakše se paraju i više nisu kompaktne i fiksne te se stvaraju žuljevi na dlanovima. Kad bi nam danas netko rekao da ćemo za 249,99 kuna dobiti rukavice koje će trajati tri godine i neće nas iznevjeriti do tada, potpisali bi odmah za deset pari.IMG_7590.jpg (174 KB)

Ako ste u potrazi za dugoprstim modelom, probajte iXS. Po našim standardima će potrajati, a što je najbolje i nakon tri godine model je još uvijek dostupan u Keindl-sportu i to trenutno po cijeni od 169,00 kn. Udobne, dizajnom, zanimljive, u raznim bojama i grafikama, reagiraju na ekran pametnih telefona.

Savitljive i prozračne, ove su rukavice must have za sve one koji biciklizam upražnjavaju češće i ozbiljnije. Ne mora nužno biti taj brand, ali nakon tri godine hard testa možemo reći da ovaj brand kod nas ima prolaz.IMG_7595.jpg (197 KB)

Uzmite u obzir da ove rukavice nisu skidane kad se krpala zračnica, skidali kotači s bicikla i stvarno su prošle torturu, a pritom su često bile u vešmašini. Nismo ih mazili i pazili, a izvukli smo iz njih ono što se od njih očekuje. Vrhovi prstiju su šiveni tako da ne stvaraju žuljeve na prstima, izrazito su savitljive i kočenje se odrađuje s lakoćom. Za kišnog vremena ruka je fiksna unutar rukavice i ne kliže po gripu na volanu. Sve to je kod brdskih vožnji, pogotovo trail i enduro stila, izrazito važno.IMG_7597.jpg (196 KB)

Photo: Biker

 

Na vrh