www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
21. Prosinca 2017.

Santini SMS

Santini SMS

Koliko se god u zadnjim desetljećima pojavilo novih i vrlo dobrih proizvođača biciklističke odjeće, neka imena ostaju na tronu.

Među njima je i Santini, jedan od malobrojnih brendova koji su pokrenuli ovu tekstilnu nišu i opstali na vrhu od početaka sve do danas. Dapače, veći, jači i napredniji nego ikada. Možda je tajna u jednoj rečenici koju je izrekao Pietro Santini, osnivač i vlasnik poduzeća: ''Kad vidim pobjednika utrke u našoj majici, osjećam se kao da sam ja sam pobijedio.'' To je tajni sastojak Santinija koji nije naveden na deklaraciji: strast.

Koncept svih Santini kolekcija je jednostavan za izreći, ali složen za izvesti: nositi odjeću koju ne osjećate. Bez stezanja, nabora, bez osjećaja utegnutosti i sputanosti. Ulošci u donjim djelovima i pristajanje odjeće uz tijelo uvjet je za nesmetane i snažnije vožnje. Aerodinamične i s tijelom srasle forme koje ga štite od sunca, kiše, zime ili vjetra, to je idealna odjeća o kojoj na dva kotača ne morate razmišljati.

Santini SMS slika 1

Spomenuta strast iznjedrila je filozofiju Santinija koja je podloga za koncept poduzeća čiji proizvodi su osmišljeni da bi svaki sportaš korisnik njihove odjeće osjetio savršenu udobnost i dizajn. Santini je postiže proizvodeći odjeću vrhunskom tehnologijom i pažnjom, uvijek sa istim ciljem, a to je zadovoljstvo sportaša.

Pietro Santini je 1965. godine otkupio od svojih sestara malu tvornicu trikotaže i osnovao Santini Maglificio Sportivo, započevši tako put slave u biciklizmu kroz tisuće komada odjeće sa slavnim SMS logotipom. Od samih početaka, njegova vizija se pokazala dobitnom: dizajnirati i proizvoditi sve svoje proizvode isključivo u Italiji.

Danas, njegova tvornica proizvodi približno tri tisuće komada odjeće dnevno, od čega izvozi tri četvrtine količine. Jedan dio tih proizvoda odnedavno je prisutan i u ponudi Keindl Sporta.

Santini SMS slika 2

Potpuno osebujan dizajn zimskih jakni upečatljivo odvaja vlasnika od mnoštva: suprotno uobičajenim bojama i dizajnerskim rješenjima većine drugih proizvođača, Santini priziva eleganciju i odmak od standardno agresivnog izgleda. Blagi retro doživljaj ovih jakni daje im otpornost na sezonske trendove, a ono što ih suštinski odvaja od mnoštva su materijali i izrada koja je minuciozna i nemoguće joj je naći i najmanju zamjerku. U tvornici projektirani vodoodbojni Fuga GORE windstopper materijal najbolja je zaštita za zimske dane, a multi panelni kroj jamči izvrsnu udobnost za sve tjelesne tipove i oblike. Funkcionalni dizajn vidljiv je i kroz tri prostrana džepa na leđima, a reflektirajući ušici na stražnjem dijelu jakne osiguravaju vidljivost tokom tmurnih dana u prometu. 

Santini zimske hlače za bicikliste imaju termičku izolaciju u više stupnjeva, zavisno od podneblja ili dijela zime i jeseni tokom kojih ih želite nositi. Za bicikliste koji trebaju hlače za temperature iznad nule, model Freedom nudi sve što im treba. Izrađene od mekog, podatnog i toplog Blizzard termoflisa sa posebno brižljivo krojenim koljenima potpuno su neosjetna zaštita za hladne dane. Uložak u njima je MAX2, izrađen od materijala razvijenim u tvornici, poznat po izdašnoj mekoći, visokoj upojnosti i antibakterijskim svojstvima.

Santini SMS slika 3

Želite li prkositi zimi na -8°C, vaš izbor je model BeHOT. Te hlače uz izolaciju nude i dodatno stvaranje topline koristeći Heat Generating tehnologiju kao osobinu materijala iz kojeg su BeHOT hlače izrađene, pa dodaju 4° onoj energiji koju proizvod evaše noge u pedaliranju! Dodtno, tehnologija Aquazero daje im vodoodbojnost, pa uz toplinu one jamče i suhe noge i po kiši ili snijegu. Uložak u njima je model GIT, što je akronim za Gel InTech, a radi se o perforiranoj silikonskoj jezgri prekrivenoj spužvastim upojnim materijalom i površinom izrađenoj od mikrovlakana. Iskustva vozača govore da su hlače sa tim uloškom omogućavale neprekidne vožnje u trajanju od sedam sati!

Kompletnu ponudu Santini SMS odjeće u Keindl Sportu možete pogledati na linku ili u trgovinama Keindl Sporta na adresi Vitezićeva ulica 1a / Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu.

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh