www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
11. Ožujka 2018.

SIXS grijači za ruke i noge

SIXS grijači za ruke i noge

Kako volimo boje i rijetko nosimo crno i sivo, tako smo zavirili u Keindl sport ne bi li našli navlake za ruke i noge. Veliki izbor boja ponudio nam je brend Sixs.IMG_8737.JPG (109 KB)

Oduševljeni smo pefrormansama, odnosno kapacitetom grijanja ruku i nogu koji nude. Subjektivan je to dojam, jer nekome je više, nekome manje hladno na istoj temperaturi, ali da možemo reći da su tople, možemo. Osim što su tople, imaju dizajn koji djeluje kao kompresijska čarapa, te ujedno ima dijelove na koljenima i pregibima koji su napravljeni da ne osjećate nabore prilikom gibanja. Možda jedan od manjih nedostataka je silikonska trakica na navlakama za noge koja služi da ne kližu i spadaju. Kako je to također individualno, potrebno je probati, jer ovisi od oblika noge da li će biti fiksne ili će vam padati. Ali to nije problem ako imate bicke sa silikonom, jer onda ćete navlake zavući ispod njih i silikon na bickama će ih držati. Zadebljanja na krajevima navlaka također osiguravaju da ne skliznu. Naša preporuka.IMG_8736.JPG (134 KB)

Cijena: 239,00 kn/289,00kn

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh