www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
13. Srpnja 2020.

Skupljaj kilometre, osvoji majicu!

Skupljaj kilometre, osvoji majicu!

Treba ti motivacija za trening? Priključi se FD2S challeng-u i osvoji majicu!

promo fotka1.jpg (481 KB)

U vrijeme kada su natjecanja ograničena i otkazana, a potrebno nam je zadanog cilja koji treba ostvariti, pogotovo kada nam fali motivacije, možete to napraviti i prijavom na FD2S challenge :).

Skupljaš kilometre, pošalješ dokaznicu i šaljemo ti majicu na poklon. Prijaviti se možeš tokom perioda od mjesec dana u kojem traje natjecanje ;), nakon što završi natjecanje, svima koji su izvršili uplatu ćemo poštom poslati osvojene majice. Majice idu u izradu na dan kad završi natjecanje, Do tog dana se možete prijaviti i izvršiti uplatu da bi mogli dobiti majicu, ukoliko ste odvozili zadanu kilometražu u zadanom vremenu od mjesec dana.

 

fromDIRT2shirt VR challenge - vozi i kad ne moraš :D
Završi challenge, pokupi majicu!!!
Šuma/Cesta/Grad - gdje god da jesi
prijave na:  fromdirt2shirt@biker.hr
prijava // 100 kuna
200 kilometara // bijela majica
500 kilometara // crna majica

 

PRAVILA
start 15.07.2020.
finish 15.08.2020.
Cilj je u zadanom vremenu prijeći zadanu udaljenost u kilometrima! U roku od 30 dana morate nakupiti 200 ili 500 kilometara ovisno koji ste challenge odabrali!
majice.jpg (1.22 MB)
Do 15.08. pošalji dokaznicu prijeđenih kilometara na mail sa svojim podacima i potvrdom prijave, a mi ti poštom šaljemo finishersku majicu, poštarina je u cijeni za sve prijavljene iz Hrvatske, za ostale ćemo poštarinu obračunati prije slanja po redovnoj cijeni poštarine za zemlju u kojoj se prijavljeni nalaze.
Screenshoot ili fotka kao dokaznica sa Strava, Garmin connect, Endomondo, ciklokompjuter (prije i poslije) ili neki drugi brojač prijeđenih kilometara!

majice_zene.jpg (1.18 MB)

Na vrh