www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
07. Ožujka 2018.

Cube cipele 2018

Cube cipele 2018

NATURAL FIT

CUBE Natural Fit donosi više udobnosti, zabave i manje problema. Radi se o inovativnim proizvodima koji su razvijeni u skladu s modernim ergonomskim i medicinskim saznanjima kako bi pružili najbolju moguću udobnost i savršenu funkcionalnost. Hi-tech materijali i prepoznatljiv dizajn zaštitni su znak proizvoda Cube Natural Fit. 

Osim Natural Fita još jedna novost za 2018. godinu je i zaokret u samom dizajnu cipela. Cube brending je sveden na minimum tako da su cipele univerzalne i mogu se lako uklopiti s ostatkom biciklističke odjeće. Kalup je isto širok i udoban što je dosta netipično ali i očekivano s obizrom da su cipele dizajnirane i osmišljene u Njemačkoj.  

Najveći fokus je na cipelama koje su namjenjene rekreativcima, bike&hike i vikend vozačima. To su modeli koji se mogu nositi sa i bez SPD blokeja i odličan su izbor za vožnje koje uključuju kombinacije bicikliranja i hodanja. Cube je poznat po tome da daje odličnu vrijednost za uloženi novac tako da ista stvar vrijedi i za cipele.

PEAK

Ovo je savršena biciklistička cipela sa elastičnim sustavom vezanja i čičkom za pričvršćivanje. Brzo se oblači, iznimno je udobna, može se korstiti sa i bez SPD blokeja.peak 1.jpg (302 KB)peak 2.jpg (470 KB)

IBEX

Idealne bike&hike cipele opremljene protukliznim džonom i brzim sistemom prilagođavanja i stezanja na stopalo. Proširen, udoban kalup te jednostavan i elegantan dizajn dobitna su kombinacija za cjelodnevne avanture na biciklu. Mogu se koristiti sa i bez SPD blokeja.ibex 2.jpg (189 KB)ibex 1.jpg (312 KB)

ATX

Ovaj model odličan je izbor za sve vrste avantura na dva kotača. Savršeno izgledaju i na biciklu, ali kad vas situacija natjera da siđete s bicikla ove cipele dobro će izgledati i u muzeju ili u lokalnom restoranu. Mogu se koristiti sa i bez SPD blokeja. atx 2.jpg (277 KB)atx 1.jpg (417 KB)VELOX

Velox cipele za cestovni biciklizam ističu se elegantnim retro dizajnom i odličnim performansama. Prošireni kalup daje iznimnu udobnost i nakon višesatnog korištenja, a karbonski džon je garancija da se sva snaga iz vaših nogu prenosi diretno na pedalu.velox 2.jpg (211 KB)

velox 1.jpg (462 KB)Predstavljene modele možete pogledati u trgovinama Keindl Sporta u Vitezićevoj ulici 1a ili Reljkovićevoj ulici 2 u Zagrebu ili preko internet trgovine www.keindl-sport.hr

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh