objavio:
11. Veljače 2018.

Pokloni za Valentinovo

Pokloni za Valentinovo

Razveselite svoju bolju polovicu ili još bolje, razveselite svoj bicikl za Valentinovo.

Cvijeće, parfemi i bombonjere su ionako relikvije iz nekih prošlih vremena pa smo za vas pripremili pregled zanimljivih i cijenom pristupačnih proizvoda za vaš voljeni bicikl ili voljenog biciklista.

Elite bidoni

Veliki izbor odličnih Elite bidona s cijenom već od 35 kn pogledajte ovdje.ELITE BIDONI.jpg (258 KB)

Auvray lokoti

Zaštitite svojeg ljubimca na dva kotača best buy Auvray lokotima iz Francuske. Veliki izbor s cijenama već od 29 kn pogledajte ovdje.AUVRAY LOKOTI.jpg (224 KB)

Weldtite sredstva za održavanje bicikla 

Ako niste do sad, mogli bi barem za Valentinovo pokloniti malo pažnje i ljubavi svojem biciklu i temeljito ga očistiti i podmazati Weldtite sredstvima za održavanje bicikla. Kompletnu ponudu i veliki izbor ulja, odmaščivača i šampona za bicikl pogledajte ovdje.WELDTITE.jpg (345 KB)

Vaude ruksaci 

Odvedite svoju bolju polovicu na izlet biciklima, a da bi vam to bilo lakše i ugodnije trebat će vam i dobar ruksak. Preporučujemo Vaude ruksake koji se ističu odličnom ergonomijom, a ponudu možete pogledati ovdje.VAUDE RUKSAK.jpg (232 KB)

MB Wear čarape 

Šareno je u modi! Razveselite svoju bolju polovicu i umjesto šarenog buketa, poklonite njoj ili njemu šarene čarape. MB Wear čarape odličan su izbor, a veliku ponudu s cijenom već od 149 kn pogledajte ovdje.MB WEAR ¦îARAPE.jpg (323 KB)

Roeckl rukavice

Izmamite smješak na usta svoje bolje polovice jer u kvalitetnim rukavicama će vožnja po hladnom vremenu biti neusporedivo udobnije i toplije iskustvo. Roeckl rukavice spadaju u vrh ponude kako kvalitetom tako i inteligentnim rješenjima, a ponudu možete pogledati ovdje.ROECKL RUKAVICE.jpg (213 KB)

Vittoria gume

Zima se bliži kraju i krajnje je vrijeme da svojem najdražem biciklu poklonite malo ljubavi. Nove gume najbolji su poklon za vaš bicikl, pogotovo kad je riječ o odličnim Vittoria gumama. Veliki izbor guma za MTB, cestovne, gradske i treking bicikle pogledajte ovdje.VITTORIA GUME.jpg (206 KB)

Sve proizvode iz ove ponude možete osobno pogledati i izabrati u trgovinama Keindl Sporta na adresama Vitezićeva ulica 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu, radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 14 sati.

Na vrh