www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
18. Svibnja 2018.

WELDTITE - ultimativna sredstva za održavanje vašeg ljubimca na dva kotača

WELDTITE - ultimativna sredstva za održavanje vašeg ljubimca na dva kotača

Svi znamo za onu staru izreku - čistoća je pola zdravlja. Ono što većina ne zna ili zanemaruje je činjenica da ta izreka itekako vrijedi i za bicikle. 

Većina problema i kvarova na biciklu uzrokovana je lošim održavanjem i nečistoćom. Vrlo često jedno obično odmaščivanje, čišćenje i podmazivanje lanca može napraviti čudo i vratiti stari sjaj vašem biciklu. Neke stvari moramo nositi u servis, a neke poput održavanja i čišćenja bicikla možemo napraviti sami. Uz malo vremena i volje potrebna su nam kvalitetna i pouzdana sredstva za održavanje bicikla.WELDTITE TEFLON.jpg (134 KB)

Zato predstavljamo Weldtite, proizvođača najopsežnije i inovativne linije proizvoda za održavanje bicikla. Tu su sredstva za čišćenje Dirtwash, sredstva za podmazivanje TF2, alati Cyclo Tools, ekološka sredstva za čišćenje i podmazivanje Pure, CO2 pumpice Jetvalve, kitovi za krpanje guma i zračnica Weldtite, tubeless sealanti Dr Sludge i razne sitnice i alati koje će vam olakšati posao.03 WELDTITE ULJA ZA LANAC.jpg (259 KB)

TF2 lubrikanti

Zašto su baš Weldtite TF2 sredstva za podmazivanje jedna od najboljih na tržištu? Zato jer sadrže Teflon™ koji je otporan na koroziju, ne upija vodu, odlično podnosi ekstremno hladne i tople temperature, otporan je na UV zračenje i proizvodi jako nisku frikciju zbog čega je idealan za upotrebu u biciklizmu. Glavna svojstva su: visoka prodornost u ležajne površine lanca, odbijanje prljavštine i čišćenje površine ostavljajući zaštitni sloj. Ova ulja dolaze u više verzija: suho, mokro, univerzalno, s dodanim česticama keramike koje smanjuju trenje itd. Weldtite je jedini proizvođač sredstava za podmazivanje u Europi koji koristi Teflon™ u svojim proizvodima.04 WELDTITE SREDSTVA ZA ¦îI+á¦ćENJE.jpg (265 KB)

Dirt Wash sredstva za čišćenje

Ističu se naprednom formulom koja se lako ispire te brzo i efektivno uklanja svu vrstu prljavštine s vašeg bicikla. Bilo da se radi o pogonskom sklopu (op.a. lanac, kazeta, lančanici) ili okviru i ostalim teško dostupnim mjestima na vašem biciklu uz pomoć brzo sušeće Dirt Wash linije brzo ćete očistiti vaš bicikl. Opseg je stvarno velik - od nezapaljivih odmaščivaća i sredstava za čišćenje lanca i pogonskog sklopa bez aerosola na prirodnoj bazi koji su visoko učinkoviti u uklanjanju masti i ulja, do sredstava za čišćenje disk kočnica i sprejeva za čišćenje i održavanje okvira koji štite od UV zračenja i daju vašem biciklu novi sjaj.05 WELDTITE SETOVI.jpg (277 KB)

Setovi za održavanje bicikla

Odličan izbor za kućnog mehaničara. Dolaze u raznim pakiranjima i sastoje se od sredstava za podmazivanje, čišćenje, četkica, spužvi, krpi, kante za vodu i sličnih stvari koje su neophodne da bi brzo i kvalitetno očistili vaš bicikl. Najprodavaniji Ultimate set za čišćenje sastoji se ode kante zapremine 12 litara, TF2 Ultimate spreja za podmazivanje (400 ml), TF2 All-Weather ulja za lanac (100 ml), Dirtwash šampona za bicikl (1 L), Dirtwash citrusnog odmaščivača (400 ml), Dirtwash četke za člšćenje kotača i guma, Dirtwash četke za lančanike, Dirtwash stožaste četke i spužve.WELDTITE E-BIKE SET.jpg (235 KB)

Setovi za održavanje električnog bicikla

Ovaj set namjenjen je za čišćenje i održavanje vašeg električnog bicikla. Zbog puno jačih sila koje djeluju na pogonski sklop razvijena su posebna sredstva koja jamče dugovječnost te podmazuju i štite vaš električni bicikl od korozije. Uključuje nekorozivni i nevodljivi Connection sprej (150 ml za čišćenje kontakata, odmaščivač lanca (150 ml), višenamjensko sredstvo za čišćenje (150 ml) za uklanjanje svih prljavština i ulja, sprej za lanac (150 ml) posebne formule za električne bicikle te sprej za poliranje (150 ml) napravljen od visoko kvalitetne mješavine silikona i voska koji štiti lak od ogrebotina.

Weldtite proizvode možete pronaći u Keindl Sport trgovinama, Vitezićeva ulica 1a ili Reljkovićeva ulica 2 u Zagrebu. Tu je i najveći bike web shop u regiji na adresi www.keindl-sport.hr sa brzom dostavom koja je besplatna za sve narudžbe iznad 300 kn.

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh