objavio:
06. Ožujka 2018.

SuperOP - novost u Top Sportu Vodice

SuperOP - novost u Top Sportu Vodice

Radite ono što rade i najuspješniji sportaši: uživajte u novom iskustvu treninga i povećavajte svoje sportske sposobnosti!

Radi se o revolucionarnom sustavu koji se sastoji od pulsmetra i aplikacije koja vrednuje vašu razinu oporavka i spremnost na novi trening te očitavajući brzinu otkucaja srca i krvni tlak određuje vašu razinu metaboličkog stresa vezanu uz trening. Upoznajte svoje stanje, preuzmite kontrolu nad treningom i uvijek odradite najučinkovitiji trening za vas.OP003.jpg (44 KB)

BROJ MIJENJA SVE

SuperOP će nakon jutarnjeg mjerenja označavati, na ljestvici od 0 do 100, vašu organsku spremnost, razinu opterećenja koju vaše tijelo može trenutno odraditi.

Trening je poticaj na koji tijelo reagira prvo popravljanjem (oporavkom), a zatim poboljšavanjem (super kompenzacijom) stresnih tkiva. Vrijeme oporavka često je nepredvidljivo, jer na njega utječe nekoliko čimbenika kao što su oblici treninga, prehrana, spavanje i stres. Bez SuperOP-a možete samo nagađati koliko je vaše tijelo spremno na novo radno opterećenje. Svaki pojedini trening ima različite učinke na vaše tijelo, ovisno o vašem stvarnom stanju.Trening, da bi bio učinkovit, mora biti adekvatan trenutnoj spremnosti vašeg tijela znajući da je pretjerano opterećenje štetno, a previše lagano opterećenje nedovoljno stimulira vaše tijelo da se poboljša.

Sa SuperOP-om nema više nedjelotvornih vježbi, nema više osjećaja kroničnog umora, ne dolazite iscrpljeni u dane kada vam je bitna vrhunska forma, jer sa SuperOP-om možete preuzeti kontrolu nad vašim stanjem, optimizirati treninge i povećati učinkovitost!OP004.jpg (41 KB)

97% SUPEROP KORISNIKA POBOLJŠALI SU SVOJE UČINKE!

U travnju 2017. proveli smo anketu na uzorku od gotovo 400 korisnika koji su redovito trenirali sa SuperOP-om kroz nekoliko mjeseci. Više od 97% korisnika potvrdilo je da su poboljšali  svoj učinak zahvaljujući  Superop-u! To je izvanredan broj, koji postaje još impresivniji ako analiziramo od kojih detalja se sastoji poboljšanje. Sa SuperOP-om govorimo o stvarnoj promjeni koja utječe na sposobnosti, samoefikasnost, motivaciju, sigurnost sportaša, a time i na percepciju općeg stanja vlastitog organizma. Korištenjem SuperOP-a, prezentacija mentalnog treninga ne prestaje samo na rezultatima u poboljšanju sportskih sposobnosti, nego se proširuje na potpuni oblik osobnog doživljaja rasta sportskih mogućnosti, što sportaša vodi na veću razinu svijest o sebi i vlastitom tijelu. Ovo je novi oblik učenja koji rezultira povećanjem samorazumijevanja: podiže razinu „povjerenja“ sportaša u svoje vlastite resurse, što dovodi do boljeg treninga, zahvaljujući obnovljenoj percepciji vlastitog tijela. Osnaživanje znači povećanu snagu, povećanu energiju, vitalnost i time sposobnost pružanja najboljeg od sebe i najboljeg za sebe, u smislu resursa, vještina i sposobnosti. I tada SuperOp iskustvo postaje sposobnost da se osjećate sigurnije, jače, učinkovitije u suočavanju s izazovima.

Promjenom percepcije vašeg tijela, povećavaju se vaše fizičke sposobnosti i uvijek će te odabrati  trenutno najadekvatniji trening za vas!

Dakle, postanete bolji sportaš ... tako da naučite činjenice o svom tijelu, koje do sada niste mogli znati.OP001.png (178 KB)

 

Na vrh