objavio:
07. Studenog 2017.

TACX trenažeri

TACX trenažeri

Trenirajte svaki dan bez obzira na vremenske uvjete!

U tijeku je velika rođendanska akcija i sniženje Tacx trenažera povodom 20 godina Keindl Sporta. Izaberite neki od modela iz naše bogate ponude i uštedite do 2.400,00kn!

BASIC LINIJA - ručno podešavanje opterećenja

1.    BLUE TWIST Tacx T2675

Akcija -45%, uštedi 550 kn! Saznaj više!

Ulazni model u svijet Tacx trenažera. Opterećenje se podešava ručno na kučištu trenažera prije početka treninga postavljanjem ručice otpora u jednu od 7 različitih pozicija. 

2. BLUE MATIC Tacx T2650

Akcija -43%, uštedi 600 kn! Saznaj više!

Ovaj model je po specifikacijama isti kao i Blue Twist. Glavna razlika je podešavanje opterećenja u 10 različitih pozicija pomoću ručice koje se montira na volan bicikla.

3. BOOSTER Tacx T2500

Akcija -48%, ušteda 1.140kn! Saznaj više!

Najjači model iz “Basic” linije Tacx trenažera. Postavljanjem ručice opterećenja u visoku poziciju pri niskoj kadenci i brzini može se simulirati strmi uspon. Upravo ta funkcionalnost čini ovaj model jako prikladnim za trening snage.

4. SATORI SMART Tacx T2400

Akcija -43%, ušteda 1.150 kn! Saznaj više!

Ovo je jedini model iz “Basic” linije koji pruža očitanje brzine, kadence i snage. Ti se podaci mogu poslati istovremeno na više uređaja poput vašeg pametnog telefona ili sportskog sata. Satori Smart mjeri brzinu i pomoću tog podatka u kombinaciji sa razinom opterećenja računa kadencu i snagu te daje vrlo precizne podatke.

INTERAKTIVNA LINIJA - automatsko podešavanje opterećenje putem ANT+ ili Bluetooth protokola.

1.    VORTEX SMART Tacx T2180

Akcija -33%, ušteda 1.200 kn! Saznaj više!

Ulazni model interaktivnog trenažera. Električna kočnica generira realističan osjećaj vožnje bicikla i pruža interaktivnu funkcionalnost. Smart trenažeri namjenjeni su prije svega za korištenje povezani sa “Zwift” ili nekom drugom (TrainerRoad, KinoMap, Bkool itd.) aplikacijom jer se opterećenje podešava automatski ovisno o ruti koju ste odabrali.

2. BUSHIDO SMART Tacx T2780

Akcija -35%, ušteda 2.100 kn! Saznaj više!

Ovaj model ima snažnu bežićnu motornu kočnicu koja se sastoji od elektromotora s generatorom te stvara energiju iz okretaja pedale. Trenažer koristi proizvedenu energiju za komunikaciju s povezanim uređajima i stvaranje opterećenja. Zbog te funkcionalnosti ovaj trenažer možete koristiti bilo gdje jer ne zahtjeva vanjski izvor energije (struju).

3. GENIUS SMART Tacx T2080

Akcija -30%, ušteda 2.400 kn! Saznaj više!

Genius je najrealističniji i najsnažniji klasičan smart trenažer. Opremljen motornom kočnicom, virtualnim zamašnjakom i najjačim generatorom opterećenja Genius pruža izniman i realističan doživljaj vožnje te može ubrzavati na spustevima (kotač se okreće na spustevima bez okretanja pedale). Izuzetno je pogodan za sve vrste treninga, a posbeno za brdski trening visokog intenziteta s puno penjanja jer može simulirati nagib do 20%.

4. FLUX SMART Tacx T2900

Akcija -10%, ušteda 600 kn! Saznaj više!

Ovo je kompaktan i realističan interaktivan trenažer s direktnim pogonom i električnom kočnicom. Iznimo brze reakcije Smart elektronike i zamašnjak od 7 kg precizno i direktno prenose čak i najmanje fluktuacije opterećenja na vaše noge. Bicikl se postavlja na trenažer bez zadnjeg kotača tako da se snaga prenosi direktno na zadnju osovinu.

5. NEO Tacx T2800

Akcija -17%, ušteda 2.000 kn! Saznaj više!

Najjači i najtiši trenažer iz Tacx-a. Jedini trenažer s pravim direktnim prijenosom jer ne sadrži nikakav fizički prijenos popust valjka ili remena. Neo je jedini trenažer koji može simulirati različite vrste cestovnih podloga. Plug in/Plug out tehnologija omogućava da koristite Neo i u situacijama kad ga nemožete spojiti na strujni priključak.Neo simulira osjećaj vožnje po kamenim kockama, makadamu i šumskim putevima. Vibracije s cestovne podloge se prenose na vaše noge stvarajući gotovo identičan.

Photo: Biker

Na vrh