www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
30. Siječnja 2020.

Tih, točan i snažan pametni trenažer - Tacx NEO 2T Smart

Tih, točan i snažan pametni trenažer - Tacx NEO 2T Smart

Inovativna poboljšanja biciklistima nude bolji doživljaj treninga u zatvorenom!fotke19.jpg (51 KB)

Garmin najavljuje Tacx NEO 2T Smart, svoj najjači i najintuitivniji pametni trenažer do danas. Osmišljen za najrealističniju i najtišu simulaciju vožnje na otvorenom, NEO 2T Smart donosi redizajnirani motor, poboljšanu analitiku performansi i više od toga.fotke18.jpg (49 KB)

Redizajnirani magneti dodatno stišavaju rad novog NEO 2T Smart, zbog smanjenja buke i vibracija. Štoviše, sam motor donosi više snage i pruža veće razine otpora, mjereći podatke s preciznošću unutar 1%. Kako bi pomogao biciklistima poboljšati distribuciju snage i performanse, ovaj je trenažer opremljen kapacitivnim lijevim i desnim senzorom koji točno mjere položaj nogu. Pridodan je standard ANT+® za dinamiku biciklizma, koji biciklistima omogućava analizu pokreta pedale pomoću softvera trećih strana, uključujući i onaj na Garmin Edge® biciklističkim računalima.fotke20.jpg (60 KB)

NEO 2T Smart trenutačno reagira na promjene brzine i nagiba kako bi kreirao ultimativnu simulaciju treninga u zatvorenom. Dodatno, donosi dinamičnu inerciju koja kontrolira vozačevu inerciju mase i kompenzira težinu, brzinu i stupanj nagiba za vrijeme simulacije vožnje nizbrdo. Korištenje Tacx softvera ili Zwift aplikacije omogućuje biciklistima iskustvo vožnje kao vani na cesti, omogućujući trenažeru da po potrebi vibriranjem simulira osjećaj vožnje na različitim površinama kao što su kocke ili makadam.fotke21.jpg (44 KB)

NEO 2T Smart je kompatibilan s više trening aplikacija, omogućavajući biciklistima da odvoze slavne rute koristeći Tacx softver, da se natječu na Zwiftu ili koriste druge platforme kao TrainerRoad. Tacx trening softver uključuje kolekciju sa više od 100 videozapisa koji simuliraju vožnju usponima Alpa ili kockama Milana. Korisnici mogu koristiti strukturirane trening planove, utrkivati se uživo s drugim biciklistima, ili prenijeti svoje GPS podatke i voziti na 3-D kartama kao i kreirati svoje vlastite treninge bazirane na nagibu, snazi, otkucajima srca ili FTP-u. Kada se koristi u samostalnom načinu rada, ovaj trenažer simulirat će ravnu cestu; što je biciklist jači to je i otpor veći.fotke24.jpg (180 KB)

Redizajnirana stražnja osovina, čini NEO 2T Smart kompatibilan sa još više bicikala, bez potrebe za adapterima.

Photo: Tacx

Na vrh