objavio:
25. Travnja 2018.

Vaude ruksaci

Vaude ruksaci

Ako vodite aktivan život i vikendi su vam nezamislivi bez odlaska u prirodu bilo biciklom ili pješice tada trebate visoko kvalitetan ruksak. Vaude nudi zaista fantastičan raspon rukska koji su dizajnirani da budu robusni i izrdžljivi tako da vam pomognu i olakšaju dugotrajan boravak u prirodi.

Tehnička i funkcionalno napredna konstrukcija osigurava odličnu otpornost i na najteže vremenske uvjete uz inzimnu udobnost i ergonomiju. Velika je pažnja posvećena distribuciji opterećenja tako da svaki model ima podesive i podstavljene trake pa ruksak grli vaše tijelo i pruža odličnu stabilnost. Svi Vaude ruksaci proizvedeni su od ekološki prihvatljivih materijala u skladu sa FWF (Fair Wear Foundation) standardima održivosti.

Vaude Tecolog II

Kompaktni ruksak s fokusom na sport i svakodnevne aktivnosti volumena 14 litara. Ima veliki glavni odjeljak i unutarnji slide-in odjeljak. Odvojivi pojas, otvor za hidratacijski sustav (mjeh), reflektirajući elementi, podstavljen leđni dio i ventilirane naramenice sastavni su dijelovi ovog modela. Dostupan u 6 različitih boja.vaude tecolog.jpg (118 KB)

Vaude Hyper 14 + 3

Kompaktni ruksak proširivog volumena od 14 + 3 litre. U prednjem dijelu ima organizator, držač za ključeve i držač pumpe. Bočne kompresijske trake i sternum remen pružaju odličnu stabilnost. Tu su i otvor za hidratacijski sistem (mjeh), pričvrščivač sigurnosnog svjetla, reflektirajući elementi i navlaka za kišu. Dostupan u 4 različite boje.vaude hyper 14.jpg (199 KB)

Vaude ISNY

Minimalistički i vodonepropusan urbani ruksak jednostavnog dizajna i volumena 30 litara. Jednostavno zatvaranje na preklop s kopčom, prostrani glavni odjeljak, razni unutarnji džepovi s držačem za ključeve. Poklopac je podesiv po visini, ima pričvrščivač za sigurnosno svjetlo, podstavljene naramenice podesive duljine i filcom podložene jastučiće za ramena. Idealan ruksak za dnevni commute i urbano istraživanje. Dostupan u 2 boje.vaude isny.jpg (96 KB)

Vaude Splash 20 + 5

Kompaktni ruksak proširivog volumena od 20 + 5 litara. Ima organizator u prednjem odjeljku, držač za kacigu i ključeve, poseban džep za kartu ili dokumente te bočne kompresijske trake i podstavljeni pojas s džepom. Tu je i otvor za hidratacijski sustav (mjeh), pričvrščivač sigurnosnog svjetla, reflektirajući elementi i navlaka za kišu. Dostupan u 3 različite boje.vaude splash 20.jpg (120 KB)

Vaude Roomy 17 + 3

Kompaktan ruksak ergonomski dizajniran specifično za žene proširivog volumena od 17 + 3 litre. Organizator u prednjem odjeljku, držač za kacigu, bočni mrežasti džepovi i mekano podstavljene anatomske naramenice glavne su značajke ovog modela. Tu je i otvor za hidratacijski sustav (mjeh), pričvrščivač sigurnosnog svjetla, alat za zamjenu gume, reflektirajući elementi i navlaka za kišu. Dostupan u 3 različite boje.Vaude Roomy.jpg (129 KB)

Vaude Aquarius 6 + 3 / 9 + 3

Kompaktan ruksak proširivog volumena sa uključenim mjehom za vodu Aquarius 2.0. Ima organizator u prednjem odjeljku, držač za ključeve, držač kacige i držač za pumpu. Podstavljeni pojas s džepom i sternum remen povećavaju stabilnost, a tu su i pričvrščivač sigurnosnog svjetla, reflektirajući elementi i navlaka za kišu. Dolazi u dvije veličine: 6 + 3 litre i 9 + 3 litre, a dostupan je u 3 različite boje.vaude aquarius.jpg (205 KB)

Photo: Vaude

Na vrh