www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
04. Ožujka 2020.

XCM Uvati Vitar maraton u svibnju

XCM Uvati Vitar maraton u svibnju

Topliji i duži dani su osim visibaba i bicikline pomalo izmamili van. To što vjetar puše na najjače, samo je najava za utrku koja se ne propušta – XCM Uvati Vitar!

Are you ready to ride?

Staza od 70+ km

Imate točno 2 i pol mjeseca da se dovedete u formu. Dovoljno čak i za vas koji to volite dugo. Očekuje vas umjerena do jaka “Bura”, a atraktivnih 70+ kilometara provozat će vas bračkim single trail dionicama, brzim spustevima, zahtjevnim usponima te tehničkim dijelovima i dobro vas propuhati.IMG_9050 (Copy).jpg (183 KB)

Staza od 40+ km

Osjećate li se više naprednijim rekreativcem koji ne zna jel bi i ne bi, pripremite se na umjereni “Vitar”, dužine 40+ km. Dovoljno dugo da vas umori, dovoljno kratko da možete i zaplesati navečer. Osjećate li se bolje uštekani u struju, tu je i E-bike maraton.IMG_9156 (Copy).jpg (139 KB)

Staza od 20+ km

Prognoza je naklonjena i svima vama željnima ležernije vožnje s “pogledom”, a očekuje vas znatno mirnija “Bonaca” dužine 20 km.IMG_9677 (Copy).jpg (103 KB)

Dobro je znati...

Domaćin Uvati Vitar bike maratona i ove godine je Sutivan na otoku Braču, a datum koji si zabilježite u svojim biciklističkim kalendarima je 15.-17.5.2020. Utrka se vozi 16.5. u subotu, no tijekom cijelog vikenda očekuju vas brojna zanimljiva događanja. Tako će vas Sutivan u petak dočekati s pićem dobrodošlice, dok ćete se u subotu tijekom cijelog dana moći družiti s top biciklističkim brandovima. IMG_0339 (Copy).jpg (186 KB)

Poslije utrke očekuje vas besplatni PIK roštilj, a navečer ćete uz čašu vina i zvukove benda moći uživati u gastronomskoj ponudi otoka Brača i feštati do dugo u noć. Nedjeljno jutro predviđeno je za najmlađe i njihovu Kids race utrku. Niste li se već prijavili, požurite, jer je broj mjesta i super bogatih startnih paketa ograničen.  Sljedeći korak je dakle, pravac www.uvati-vitar.hr.IMG_0423 (Copy).jpg (165 KB)

Vidimo se na Braču!

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh