objavio:
23. Travnja 2018.

ZRMANJA ADVENTURES FESTIVAL

ZRMANJA  ADVENTURES FESTIVAL

I dok je tako Obi-Wan Kenobi poručio Skywalkeru: „neka Sila bude s tobom“ mi nismo trebali napustiti našu galaksiju a još manje Hrvatsku jer smo „Silu“ pronašli, ni više ni manje, nego u Obrovcu.
Nije riječ o nekim supstancama koje će vas tjerati brže, više i jače po teškim terenima krša, već o prekrasnoj prirodi i skrivenim predjelima koje možete istražiti ako odlučite posjetiti Zrmanja Adventure Festival koji će se održati u periodu od 27.04. – 29.04.2018.

zrmanja1.jpg (723 KB)

Riječ je o adventure festivalu posvećenom Zrmanji i njenim pritokama, a prepoznala ga je i WWF Adria - svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode koja je festival uvrstila u višegodišnju nacionalnu kampanju „Naše rijeke, naše blago!”

zrmanja2.jpg (619 KB)
Više je razloga zašto predlažemo da provedete vikend na Zrmanji – prekrasna priroda, discipline koje su vezane uz sam kanjon Zrmanje kao što su veslanje na dasci, trail tri rijeke i rafting regata, te divljina - koja vam se, pod budnim okom organizatora, na sekundu učini pitoma. Dodatno su organizatori najavili koncert TBF-a a svojim sudjelovanjem podupirete i kampanju WWF-a.
Sve informacije možete pronaći na njihovim stranicama http://riva-rafting-centar.hr i http://zrmanjaoutdooradventures.com/ ili na broj telefona 023 689 920.
Prijavite se – još je malo vremena ostalo!!!

zrmanja3.jpg (652 KB)
I da ne zaboravim, definitivno odvojite vrijeme i otiđite na Zrmanju. Povedite svoje najmilije bez obzira žele li sudjelovati jer je organizator pripremio i ostale aktivnosti pa naučite jahati ili brodom obiđite donji dio kanjona rijeke Zrmanje i obavezno posjetite Mićanove Dvore. Klopa gore je odlična.

RASPORED:
27.04. – Veslanje na dasci
28.04. – Trail Tri rijeke
29.04. – Rafting regata
PRIJAVE ONLINE - http://zrmanjaoutdooradventures.com/#dogadanja
Ili na broj telefona 023 689 920

 

Na vrh