www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
01. Rujna 2021.

Biker dresovi 2021

Biker dresovi 2021
26 fotografija

Kao i dosadašnjih godina, tako smo i ove godine odlučili izbaciti svoju liniju dresova s tim da smo ovaj puta napravili model za cestu i model za mtb. Promijenili smo dizajn dok je model ostao isti. Materijali su se nešto promijenili na bolje u odnosu na modele iz 2019., a postava u hlačicama, kvalitetom i udobnosti, je išla za stepenicu gore pa je tako veće gustoće i još bolje ergonomije.
xc_biker_mle.jpg (299 KB)I ovaj puta smo se odlučili za jedan crni model dok je drugi sivkasto antracit. road_biker_mle.jpg (373 KB) I jedan i drugi dres spadaju u professional collection marke Quest. Ova linija je po kroju nešto naprednija i udobnija s tim da je kroj nešto uži od standardnih i rukavi su duži. biker_wear25.jpg (129 KB)Završeci na nogavicama i rukavima imaju šire pasice koje su s donje strane premazane silikonskim premazom kako bi što bolje prianjale na kožu i kako bi dres ostao na istom mjestu za vrijeme vožnje. Hlačice su istog kroja s tim da se materijal nogavica i naramenica malo promijenio u odnosu na model 2019. koji je znao na dužim vožnjama na leđima malo iritirati. Naramenice su udobne i ako ste dobro odredili veličinu samog dresu neće vas zatezati.
biker_wear2.jpg (103 KB)Gornji dio dresa odnosno majica je od tri vrste materijala gdje su rukavi i prednji paneli od lagane lycre dok su bočni i leđni panel od mrežastog prozračnog materijala, a dio ispod same ruke od izrazito laganog materijala visoke protočnosti zraka radi boljeg hlađenja te se cijeli dres usprkos crnoj boji pokazao kao prozračan i udoban čak i za ljetnih mjeseci. biker_wear14.jpg (245 KB)Na leđima se nalaze tri pretinca bez zatvarača koji su dovoljno rastezljiv da u njih stanu boce od litre :D što znači da sve što vam je na jednoj vožnji potrebno imate gdje pospremiti.
biker_wear13.jpg (205 KB)Majica ima zatvarač po sredini prednjeg panela koji je u odnosu na starije modele dobio nešto lakšu drškicu koja se ne ljulja ispod brade:) kao na prethodnom modelu.
Materijal je izdrživ i ako se pokažu blagi znaci habanja to se pojavi na samom početku i u pravilu su zanemarivi te do daljnjeg habanja i oštećenja više ne dolaze bez obzira koliko ga nosili. Dobre dvije godine su potrebne da bi se vidjeli tragovi nošenja i habanja uz napomenu da je dres potrebno prati na 30 stupnjeva i sušiti na štriku ili stolici, nikako u sušilici ;). Peglanje da i ne spominjemo :D. Ono što je velika prednost u odnosu na neke druge koje smo nosili svih ovih godina je brzina sušenja. Naravno da je ovo dres koji se zimi ne nosi bez baznih slojeva, ali dres se nakon izlaska iz mašine na sobnoj temperaturi posuši u svega par sati što znači da će, ukoliko ga navečer objesite, ujutro biti sigurno suh bilo vani ili unutra na stolici ;).
biker_wear22.jpg (141 KB)Ono na što se morate pripremiti kod ovog modela je da nisu izdržljivi na trnje i oštro granje kao naravno ni jedan drugi dres u ovoj klasi. Ne može biti lagan i prozračan te pored toga žilav i ultra otporan na habanje. Boje nakon dvije godine su i dalje iste i nisu se promijenile čak i nakon sušenja dresa na suncu. Dresovi su poljskog brenda Quest koje radimo u suradnji sa tvrtkom Quest.Hr s kojom imamo samo dobra iskustva. Quest je inače tvrtka koja se bavi proizvodnjom sportske odjeće za klubove i pojedince koji svoje dresove ili odjeću koju nose na sportskim aktivnostima žele personalizirati ;).  biker_wear20.jpg (86 KB)Dres je moguće naručiti u grupnim narudžbama od kojih je jedna upravo sada aktivna i kad se skupi određeni broj narudžbi, šalje se u Poljsku u tvornicu na izradu. Kako su dresovi rađeni po mjeri, tako je proces relativno zahtjevan i dug pa se narudžbe čekaju do 6 tjedana obično. Sve informacije o veličini dresova možete dobiti na contact@quest.com.hr. Narudžbe također upućujete na tu adresu. Cijena jednog kompleta, sivog ili crnog je 800,00 kuna i u cijenu nije uključena poštarina, ali također postoji mogućnost preuzimanja na adresi Biker redakcije u Zagrebu.tablica.jpg (117 KB)

Na vrh