www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
04. Veljače 2014.

Thule Chasm M 70L

Thule Chasm M 70L
836,00 kuna
1 fotografija

Torba napravljena od izuzetno laganog materijala, velikog kapaciteta do 70L. Dok je prazna zauzima minimalno prostora tako da je možete veoma lako pospremiti dok je ne koristite.

Sportske torbe danas možemo vidjeti gotovo u svakodnevnoj primjeni i gotovo svugdje (odlazak na putovanja, trening, pripreme, utrke, svakodnevne obaveze). Thule isto tako ima takvu torbu u ponudi. Iako smo od njih najviše navikli kupovati nosače za bicikle; skije, krovne kutije i sl. vrstu opreme Thule ima u ponudi i kvalitetne sportske torbe kao što je ovaj model Chasm. Torba je izrađena od veoma čvrstog materijala koji je uz to i  vodonepropusan. Veličina od 70L dovoljna je ako planirate ići na putovanje od 2-7 dana ali ovo naravno ovisi od osobe do osobe i njenih navika oko pakiranja za određeno putovanje. Unutar torbe nalazi se i nekoliko pretinaca koji će vam omogućiti lakšu organizaciju stvari. Stvarima koje su u torbi možete pristupiti i sa bočnih strana kako bi vam bile lakše dostupne. Vezice za nošenje torbe služe i kako bi ovu torbu mogli nositi kao ruksak, a uz podešavanje duljine vezica torbu veoma lako možete prilagoditi svojim proporcijama.
Thule Chasm M 70L slika 1
Torba sa vanjske strane ima i vezice za `kompresiju` torbe tako da vam stvari koje su unutra ostanu tijekom cijelog puta ili nošenja  na leđima upravo onako kako ste ih i posložili.

Torbu Chasm možete potražiti u svim Rog Joma poslovnicama.

Na vrh