www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
05. Travnja 2023.

Idete u bikepark Bregdown ovaj vikend?

NEDJELJA 13.9.2020
Lokacija: Sv. Ivan Zelina, ŠRC BAZENI, Kladeščica – staza BREGDOWN

3W0A0302 (Copy).jpg (123 KB)Bregdown, staza ili kako bismo mogli već reći bikepark u Zelini je otvoren za sve bikere tokom cijele godine, ali jednom godišnje dečki koji su u tome od samog početka i zaslužni su za svaki pedalj te staze organiziraju FLOWDAY ovog vikenda! Što je to? Pa to je zapravo jedan dan na Bregdown stazi kada ćete moći uz simboličnu cijenu cijeli dan juriti dole i organiziranim prijevozom se dić gore na početak staze i tako sve do 16h. Mi smo bili više puta kroz godine tamo, ali ovo je dan kada se skupi masa koja uživa u vožnji i voli se podružit, naravno ove godine uz epidemiološke mjere, ali to ne znači da je vožnja i zeka zabranjena ;).

 3W0A0697 (Copy).jpg (162 KB)

Pored vožnje i shatlanja , na početku i kraju trail-a će biti dobra muzika koju će puštati dva DJ-a, dvije craft pivovare će također brinuti o vašim potrebama hidratacije te par vrhunskih kuhara koji će pripremiti tradicionalno zelinsko jelo. A što više nam treba za odličan bike vikend, da je samo vožnja i shatlanje, rekli bismo dosta, ovo je samo još dodatak na cijelu priču. Staza je obogaćena raznim elementima kojih prije nije bilo, tako da možemo reći da su ispolirali čelik do kraja ;). Mi idemo, nadamo se da ćete se i vi pojaviti, jer ovakav projekt i volji ljudi koji su u tome od početka treba podržati. 3W0A0392 (Copy).jpg (192 KB)

Kotizacija za event je 100kn, u nju je uključeno besplatno shatlanje do 16:00h, i klopa + još neki poklončići kako kažu organizatori ;)

!!!VAŽNO !!!
Zbog što bolje organizacije shatlanja i cjelokupnog događaja, molimo vas da se prijavljujete putem linka, a ne samo preko fejsa.
Za sva dodatna pitanja slobodno se javite.
.
ZA BREGDOWN FLOWDAY PRIJAVI SE NA : https://bit.ly/2MVxO1t

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

Na vrh