www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
03. Svibnja 2023.

8. HAHLIĆI TRAIL

8. HAHLIĆI TRAIL

PREDIVAN RAZLOG ZA AVANTURU uz INTERSPORT

Intersport je uvijek znao prepoznati događaje koji ostavljaju trag u srcima svih sudionika. Hahlići trail utrka zasigurno je jedan od tih događaja na koje smo mi u Intersportu posebno ponosni. I ove godine u prekrasnim kvarnerskim vizurama i izazovima koje pred njih postavlja vrlo raznolik teren uživat će trkačice i trkači iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke i drugih zemalja. Ono što Kvarner pruža malo gdje se može naći na tako malom prostoru – od pogleda na morsku obalu preko idiličnih zelenih livada do zahtjevnijih planinskih staza. Svi koju su do sada sudjelovali na ovoj utrci, oduševljeni su stazama koje pružaju pravi osjećaj avanture u prirodi.     

Davor Pavlovic-4.jpg (222 KB)

photo: Davor Pavlović

Ove godine trail se održava po osmi puta, a interes za sudjelovanjem se svake godine povećava no broj sudionika je ograničen na samo 300 i prijave su već zatvorene. U sklopu Hahlići traila trče se dvije utrke: Vidalj na 21 km sa startom i ciljem na Dražicama baš kao i utrka Borje na 11 km. Hahliće zovu i „Grobničke Alpe“, a radi se o prekrasnom dijelu Gorskog kotara s mnoštvom zanimljivih vrhova. Pogled koji se pruža tijekom cijele utrke zaista je poseban. Prolazeći otvorenim travnatim padinama puca pogled na Kvarner i njegove otoke kao i na duboko usječeni kanjon Mudna dol.  

Marko Matesic (3).jpg (390 KB)

photo: Marko Matešić

Trail running ima svoje posebno mjesto u srcu sporta. Već dugo Intersport svim srcem podržava mnogobrojne značajne trkačke događaje od Julian Alps Trail Runa, preko avanturističkog Highlandera, do prošlogodišnjeg serijala Lucky Trail. Da pratimo najnovije trendove pokazujemo i ponudom vodećih brendova u trail segmentu. Tako imamo sve za zaljubljenike u Salomon, Hoka, adidas, McKInley, Brooks, Saucony Mizuno, Merrel, Dynafit, Salewa, Camelbak, Leki, Deuter, Savoy, Osprey,Jack Wolfskin. Sva najpoznatija imena koja jamče kvalitetu do koje je trail trkačima posebno stalo, nalaze se na jednom mjestu – u Intersport trgovinama i na webu. Ove godine svi sudionici utrke moći će učestvovati i u tomboli na kojoj će imati priliku osvojiti vrijednu nagradu iz ponude Intersporta.  

 

Svi koji su već bili na Hahlići trailu kažu da je to iskustvo koje treba doživjeti. I svi tvrde: “Bit će divlje. Bit će teško. Jednom riječju – predivno!” Jako se veselimo utrci i druženju s trkačima. Vidimo se u subotu 6. svibnja u 9h na startu na Dražicama!

Ivan Vranjic-2.jpg (131 KB)photo: Ivan Vranjić

 

 

 

NAJČITANIJE
UVATI VITAR 2023.
Vijesti

UVATI VITAR 2023.

06. Lipnja 2023.

HVATAČI VJETRA PONOVNO JAŠU Oko 200 biciklista okupilo se na šestom izdanju tradicionalne biciklističke utrke na Braču.

Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

05. Lipnja 2023.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Na vrh