objavio:
15. Veljače 2018.

Bontrager rxl termo jakna

Bontrager rxl termo jakna
4 fotografija

Ovaj je dres odvozio Dinaru na par stupnjeva i još desetak vožnji oko nule, pa je red da se osvrnemo na iskustva i kakvi su dojmovi ostali nakon vožnji.IMG_8805.jpg (743 KB)

Iako se uvijek pitate da li se ima što za reći, uvijek se ima za reći i to dosta kad su odjevni predmeti u pitanju. Cijena nije mala, 700 kuna za dres nije malo, ali uzmite u obzir da je termo, izrazito je topal, ugodan i više od očekivanja, ima duže rukave od konkurencije tako da nikada nećete doći u situaciju da vam se povuku gore. IMG_8803 1.jpg (1003 KB)

Zakopčan preko vrata i ne smeta na adamovoj jabučici što smatramo veliki plus. Iza ima tri džepa koji su na zip zatvaranje i jedan je predviđen za mobitel te ima materijal koji ne grebe ekran. Zip zatvaranja prednjeg dijela dresa radi “ko vurica”, može se zakopčati i otkopčati jednom rukom što je i više nego važno. Rekli bismo da je to najvažniji detalj nama u redakciji kad gledamo što nositi. Uvijek se u vožnji imamo potrebu malo raskopčati kad je vruće i zakopčati kad dođe neka nizbrdica, pa je važno da se sve može jednom rukom, da nije potrebno stajati da bi se odradila jedna tako jednostavna radnja. IMG_8804.jpg (796 KB)

Baselayer i na to ovaj dres je dovoljna kombinacija za uspon na 2-5 stupnjeva, za spust je potrebno imati neki windshell. Ovaj dres se suši u minutama. Nakon uspona, dovoljno je popiti espresso u planinarcu (ako postoji koji da ima espresso, a dress ako je blizu radijatora je  gotovo suh. I jedna od važnih stavki koja nas je iznenadila, ne smrdi nakon dužih vožnji. Možda zvuči čudno, ali ima materijala koju su super topli i ugodni, ali ne uspijete odvoziti vožnju do kraja, a dres je već krcat neugodnog mirisa i jedino što možete je jurit doma, da vas netko ne pošnjofa. Finalno zaključujemo - Go For It!IMG_8801 1.jpg (798 KB)

Photo: Biker

 

 

Na vrh