www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
01. Travnja 2020.

Akcija na preko 50 MTB modela!

Akcija na preko 50 MTB modela!

U vrijeme kada je kretanje otežano i kada se uglavnom hranimo i spavamo, povremeno se pojavi kakav pokušaj da se malo razgibamo, ali brzo završi tako da se vratimo nazad u kauč ili za svoje laptope i nastavimo posao koji smo do tada radili. Malo nam je svima pala motivacija i vrlo lako bi se moglo dogoditi da se sve ovo završi tako da naberemo par kila viška koje nikad nismo imali.

Ono što možemo u ovim trenutcima je socijalno se distancirati na biciklu:). Iako bi vas rado potaknuli na vožnje i odlaske u prirodu s ekipom s kojom ste to do sada činili, predlažemo da se bacite na solo vožnje kako bi bili najsigurniji. Iako se ne preporuča izlazak među ljude, odlazak u prirodu, što dalje od ljudi sada ne može škoditi. Ono što je ozbiljna prijetnja osim trenutnog stanja je vožnja u kojoj se može nešto dogoditi, odnosno možete pasti i ozlijediti se čime dodatno opterećujete sebe, svoje bližnje i zdravstveni sustav pa je stoga neizmjerno važno da ste umjereni u kretanju na biciklu, umjereni u smislu stila vožnje, bez divljanja :).  XCaliber7_20_28062_A_Portrait.jpg (1.80 MB)Ono kako smo mi prakticiramo jednu laganu vožnju je da se ili autom dovezete do mjesta gdje ćete započeti svoju vožnju ili to napravite biciklom kroz grad, ali po dionicama koje su najmanje napućene u tom trenutku. Nemojte trenirati svoju spretnost i brzinu baš sada jer vam ne treba komplikacija da netko mora doći po vas, voziti vas na traumu i slično. Lagani trening da se zapušete i malo rekreirate je dobro, previše umaranja isto tako nije poželjno jer time iscrpljujete svoje tijelo koje se može već sutra izložiti virusu protiv kojeg se treba boriti. Dakle, cilj je biti umjeren i odgovoran prema situaciji u kojoj se nalazimo.facebook.jpg (422 KB)
Ono što se događa upravo je veliki pad cijena na tržištu, pa oni koji u ovom trenutku žele novi bicikl, imaju priliku. Trenutno se u Rog-Joma web shopu može naći preko 50 MTB bicikala po odličnim cijenama u sklopu akcije do 40% popusta. Bicikl se može naručiti online i dolazi vam na adresu. Složen i spreman za vožnju. XCaliber9_20_29760_B_Accessory1.jpg (4.31 MB)U ovoj akciji možete odabrati jedan od hardtail modela Cannondale, Fuji i Trek. Cijene su niske i neće još dugo čini se, pa ne bi bilo loše da baš sada piknete svoje buduće prijevozno sredstvo. Kako je krenulo, još dugo nećemo ulaziti u javni prijevoz ili ćemo to činiti ako je stvarno nužno, pa sada možemo na ovo gledati i kao na ulaganje u svoj novi oblik prijevoza na posao kad se stvari pokrenu.XCaliber8_20_28064_B_Portrait_mr.jpg (552 KB) A pokrenut će se. Moramo biti strpljivi i naglašavamo odgovorni, ali sve će se početi buditi u jednom trenutku, a tada treba biti spreman i imati održivi koncept. Ono što ćemo mi svakako zagovarati je bicikliranje. :) Kao i do sada :)

Na vrh