www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
25. Svibnja 2011.

BRB sport

BRB sport
3 fotografija

Tvrtka BRB sport osnovana je 1993. godine iz entuzijazma Bruna Bulića, direktora tvrtke i bivšeg biciklista čije rezultate s ponosom ističu njegovi djelatnici. 

U početku samo servis bicikla , tvrtka je tokom godina proširila svoju djelatnost sa održavanja i izrade bicikala na trgovinu na veliko i malo biciklima ,dijelovima, opremom za bicikliste i iznajmljivanje bicikala. Širok asortiman obuhvaća proizvode raznih poznatih i renomiranih brendova u biciklizmu, a posebna specijalnost, po čemu je BRB sport najviše poznat, obuhvaća sklapanje bicikla po narudžbi tj.mogućnost da se kod kupnje može odabirati dio po dio od sastavnih djelova, kao i naručivanje okvira u posebnim bojama i veličinama, uz stručnu pomoč i prijedloge. Upravo zbog te mogućnosti BRB je počeo proizvoditi vlastite bicikle s vlastitim imenom, koji su zahvaljujući njihovom dugogodišnjem iskustvu u sklapanju i odabiru pravih dijelova među najboljima po kvaliteti u raznim klasama.

O vlasniku

Proslavljeni biciklistički as Bruno Bulić svoju ljubav prema biciklizmu pretvorio je u reprezentativnu trgovinu i servis poznatu mnogo dalje od svoje adrese u Šišanu između Medulina i Pule.

Biciklizmom se počeo baviti 1972. godine u petnaestoj godini, a ljubav prema biciklizmu je počela kad je posljednja etapa trke kroz Jugoslaviju prošla između Pule i Medulina. Nije mnogo vremena trebalo da shvati kako je na biciklu mnogo superiorniji od ostalih. Ta nadmoć ga je dovela do dvije olimpijade, Gira dItalia, nastupe za dva talijanska kluba te ukupno 64 pobjede na biciklističkim trkama. Ozljeda koljena presudila je natjecateljskoj karijeri pa svoj bogati biciklistički opus završava kao trener 1992. godine.

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh