objavio:
22. Siječnja 2019.

Deda Elementi

Deda Elementi

Deda Elementi talijanski je proizvođač vrhunskih dijelova za bicikle.keindlsport70.jpg (273 KB)

U ponudi imaju kotače, lulice volana, volane, cijevi sjedala, headsete, te trake volana... Prije plasiranja na tržište,  proizvode razvijaju i testiraju u suradnji sa profesionalnim biciklističkim ekipama, te mehaničarima. Kako sami znaju reći, razvoj shvaćaju ozbiljno, a rade za profesionalce i za najvažniji bicikl na svijetu - vaš.keindlsport72.jpg (336 KB)

Ono što na cestovnom biciklu najviše volimo mijejati je traka volana. Na biciklu provodimo jako puno vremena, a sama traka od korištenja postane tanja, što rezultira manjom udobnosti zbog slabijeg upijanja vibracija, te manjim gripom.

Razvojem novih materijala i tehnologija, proizvođači na tržište stavljaju sve otpornije i udobnije trake volana, a iz prve ruke smo se uvjerili da i Deda Elementi prate  današnje standarde. U širokoj paleti proizvoda nude trake od 100% prirodne gume, umjetne kože, naprednih polimera i specijalnih pjena...keindlsport82.jpg (348 KB)

Ukoliko ste vozač na duge staze, preporučamo vam da uzmete traku koja je nešto deblja, jer ćete time dobiti na udobnosti, zbog boljeg upijanja vibracija. Za takav način vožnje preporučamo Deda Elementi osnovni model. Deda Elementi Squalo svidjet će se triatloncima, traka je napravljena od polimera i EVA pjene, a sama površina blago je hrapava.  Sprinteri, te vozačima željnima gripa, preporučamo Deda Elementi Geco, traku koja je napravljena 100% od prirodne gume, a svoje mjesto našla je na biciklima pofesionalaca.keindlsport73.jpg (235 KB)

Najzahtjevniji korisnici neće imati priliku za prigovor kada govorimo o kvaliteti, ali i o izboru boja...trake dolaze u nekoliko nijansi. Sve Deda Elementi trake dolaze sa plastičnim završetcima za volan, te Deda naljepnicama kako bi traka izgledala što elegantnije na volanu. Deda Elementi su dostupni u Keindl-Sport trgovinama i na web shopu.keindlsport80.jpg (317 KB)

Photo: Biker

Na vrh