www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
04. Svibnja 2019.

Drugi Bike Beer Festival

Drugi Bike Beer Festival
4 fotografija

Na Črnim Njivama iznad Ilirske Bistrice u Sloveniji se nakon prve prošlogodišnje uspješne izvedbe vraća manifestacija Bike Beer Festival. Ove godine još jači i zanimljiviji.
Između 17. i 19. svibnja na Črnim Njivama i obližnjim stazama bit će upriličen festival koji je namijenjen svima koji vole biciklizam i craft pivo, dakle jedan zanimljivi i lelujavi event vas očekuje kod naših susjeda.  Program u ovoj godini festivala bit će dodatno nadopunjen pa će pored testnih bicikala, radionica, biciklističkih tura i organiziranog shuttla biti uključena i prva enduro utrka u okolici, dio serije Sloenduro 4fun.

beerfest1.jpg (228 KB)

Posjetitelji su dobrodošli već u petak kada će u večernjim satima biti kraća tura po obližnjim stazama, projekcija MTB filma i večernje druženje.
U subotu program počinje već u jutarnjim satima sa duljom XC turom  i početkom kraćih enduro tura, radionica. Popodne, kao tička nai: lokalna tradicionalna kuhinja i prezentacija craft pivovara. Tu su još koncerti raznih grupa u večernjim satima, a šuška se i o nekoj mtb.si “fullmoon” turi.
Nedjelja će za većinu biti opuštenija, a za druge najbitniji dio događanja. Pripadnici friško formiranog društva GKD Borovci već sada marljivo pripremaju terene za nadolazeći festival, a još posebnu motivaciju daje i domaća enduro utrka. Uz enduro utrku ponovno će biti organizirana tura po beskrajnim makadamima javorničkih šuma. Uz to još uvijek će voziti shuttle i do biciklističkih staza će pristupi biti otvoreni.
Festival će trajat do kasnih popodnevnih sati, a čini se da će to i dalje biti prekratko za većinu ljudi ;)
Preko cijelog vikenda na festivalu će se testirati bicikli testne flote Specialized.
Više informacija o događanju, lokaciji, ulaznicama…. na www.bikebeerfest.si  

Na vrh