www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
19. Prosinca 2022.

Garmin predstavio novu MARQ 2 kolekciju

Garmin predstavio novu MARQ 2 kolekciju
40 fotografija

Pet luksuznih modernih funkcionalnih satova izrađenih od najfinijih materijala

Blagdansko i svečano ozračje zavladalo je restoranom Mano 2 u kojem je Garmin predstavio MARQ - kolekciju pet luksuznih modernih funkcionalnih satova druge generacije: MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain, i MARQ Aviator. Predstavljanje je održano u društvu Garmin ambasadora, uspješnih hrvatskih sportaša koji su tom prigodom ispričali svoju priču o jednoj sekundi. Satove su na događaju predstavili: trofejni hrvatski veslači Martin i Valent Sinković, hrvatski jedriličari Šime i Mihovil Fantela, hrvatska maratonka Matea Parlov Koštro te avanturist i osnivač Outdoors Croatia Ante Tonči Fabris.

garmin_marq2_no26.jpg (245 KB)

Ovi luksuzni satovi jedinstveno su izrađeni da budu pouzdani suputnik za sportske pothvate, avanturu na otvorenom, letenje i više. Izrađena od titanija 5. klase i živopisnog AMOLED zaslona osjetljivog na dodir s kupolastim safirnim lećama, kolekcija MARQ (Gen 2) jača je i svjetlija nego prije - a ipak ostaje iskovana od autentičnog Garmin DNK.

 

S namjenskim funkcijama, trajanjem baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata i pažljivo odabranim materijalima, svaki MARQ sat je namjerno projektiran za bilo koju životnu avanturu.

garmin_marq2_no10.jpg (115 KB)

MARQ kolekcija druge generacije pokazuje pravu predanost Garmina prema kvaliteti, inovativnosti i pouzdanosti. Pritom ova kolekcija postavlja novi standard u industriji satova svojom funkcionalnošću, dizajnom i uistinu autentičnim funkcijama, rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska. garmin_marq2_no41.jpg (130 KB)

Dizajnirana vrhunskom izradom i s pažnjom na detalje, kolekcija MARQ izrađena je od materijala poput titanija, keramike i safirnog stakla. Titanij visoke učinkovitosti 5. klase je pet puta jači i tvrđi od većine čelika, što povećava otpornost na toplinu i koroziju, čineći ga otpornijim na ogrebotine i lakšim na zapešću u usporedbi s nehrđajućim čelikom. Kućište sata od 46 mm sadrži kupolastu safirnu leću i živopisni AMOLED zaslon osjetljiv na dodir visokog odziva. Remeni su pomno dizajnirani za svaku aktivnost i uključuju titanij, hibridnu kožu, jacquard tkaninu, najlon i silikon.

garmin_marq2_no13.jpg (119 KB)

Trajanje baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata znači da ne morate brinuti o punjenju tijekom putovanja ili čak tijekom noći. Dok spava, MARQ prikuplja vitalne biometrijske podatke kako bi dao individualizirane informacije o kvaliteti sna, stresu i oporavku. Kada dođe vrijeme za ponovno punjenje, magnetski punjač se bez napora usklađuje sa svakim MARQ satom, s vremenom punjenja od jednog sata — dvostruko brže od prethodnog dizajna.

Vrhunske funkcije za moderne istraživače  

Više od dodatne opreme, kolekcija MARQ uključuje Garmin paket zdravstvenih i wellness funkcija koje rade 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kao što su praćenje otkucaja srca, disanja i stresa na zapešću, napredni uvidi u san, praćenje energije Body-Battery i novi Jet Lag Adviser1. Bez obzira radi li se o svjetskom putniku ili sportašu koji sudjeluje na događajima u zemlji ili inozemstvu, Jet Lag Adviser pomaže korisnicima da se osjećaju najbolje što mogu psihički i fizički. Koristeći povijest spavanja i druge metrike, savjetnik preporučuje količinu izloženosti svjetlu, raspored spavanja i tjelovježbu kako bi se smanjili učinci jet laga za sljedeće dugo putovanje. Funkcija će predložiti što učiniti i u koje vrijeme za brzu prilagodbu na novu vremensku zonu i čak slati obavijesti na zapešće dajući savjete i podsjetnike za stvari kao što su unos kofeina, prehrana i više. Prije polaska, korisnici mogu unijeti detalje putovanja u aplikaciju Garmin Connect i pratiti kako se interni sat njihovog tijela prilagođava novom odredištu.

 

Novo u svim MARQ satovima, kolekcija uključuje podršku za višepojasni GNSS, višefrekventni GPS (L1 + L5) i Garmin SatIQ tehnologiju, koja osigurava vrhunsku točnost pozicioniranja u bilo kojem okruženju dok optimizira trajanje baterije. Bez obzira kamo vas avantura vodi, ova tehnologija automatski odabire pravi satelitski način rada za okolinu u stvarnom vremenu.

 

1 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, s mobilnim podacima, u dometu BLUETOOTH® tehnologije. Funkcija Jet Lag Adviser će biti uskoro dostupna.

NAJČITANIJE
Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

07. Prosinca 2022.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Wiliere Triestina 101x 2022.
Vijesti

Wiliere Triestina 101x 2022.

30. Studenog 2022.

Proteklih mjeseci smo vozili jedan od lakših brdaša iz game Wilier. XC hardtail model sa 100 hoda naprijed koji je spreman za...

Na vrh