www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
13. Rujna 2021.

Garmin Varia Vision

Garmin Varia Vision

Pregledajte statističke podatke o vlastitoj vožnji bicikla ali bez skretanja pogleda s ceste.

Prvi Garmin zaslon za prikaz informacija u vidnom polju, Varia Vision, prikazuje informacije o stanju na cesti ondje gdje su vam potrebne – u vašem vidnom polju. Iznimno lagan uređaj koji se može pričvrstiti na bilo koju stranu sunčanih naočala prenosi podatke izravno s kompatibilnog uređaja. Sada možete ostati fokusirani dok pokušavate dostići svoje ciljeve u treningu, pronaći sljedeće skretanje ili primijetiti vozila koja vam se približavaju s leđa. Pogledajte što vas čeka naprijed... ili odostraga Varia Vision prikazuje do 4 glavna polja s podacima uz jasne grafičke prikaze u raznim bojama u svakom trenutku. To vam omogućuje da pregledate podatke kao što su puls, snaga i brzina, a da pritom zadržite pogled na cesti kako biste uočili moguće opasnosti. Varia Vision može vam pomoći pronaći pravi put uz detaljna navigacijska upozorenja, koja uključuju nazive ulica, strelice koje pokazuju smjer i udaljenost do sljedećeg skretanja.

Garmin Varia Vision slika 1

Upozorenja vibracijom na uređaju Varia Vision obavještavaju vas kad se približite segmentima, dovršite dionicu, izađete iz zone vježbanja ili primite poziv/poruku. Uz to, ako uređaj uparite s Varia stražnjim radar svjetlom, možete se još malo opustiti u vožnji znajući kada vam se vozilo približava s leđa jer će vas na to upozoriti radar svjelo koje ima zvučne signale i sve će ujedno prikazati na Vision zaslonu. Napredna tehnologija u iznimno laganom kućištu.

Varia Vision zaslon za prikaz informacija u vidnom polju teži samo 28 grama i nikad nije pretežak za nošenje. Zahvaljujući ugrađenom senzoru svjetla iz okruženja, informacije na zaslonu Varia Vision uvijek se dobro vide, čak i na izravnom sunčevom svjetlu. Pomoću dodirnog zaslona kompatibilnog s bike rukavicama možete jednostavno prelaziti s jednog zaslona na drugi. Uz to, baterija traje 8 sati, a uređaj je otporan na vremenske uvjete, tako da može izdržati i najdulje i najteže vožnje. Maloprodajna cijena iznosi oko 3.225,00 kn

Garmin Varia Vision slika 2

• Iznimno lagan uređaj koji se jednostavno pričvršćuje na bilo koju stranu vaših omiljenih sunčanih naočala i prikazuje podatke o vožnji u vašem vidnom polju,

• Prikazuje podatke o performansama, upute i još mnogo toga s kompatibilnih Edge® biciklističkih uređaja,

• Uparuje se s Varia stražnjim radarom kako bi vas obavijestio o vozilima koja vam se približavaju s leđa,

• Daje upozorenja vibracijom za glavne parametre o performansama, smjeru, radaru i pozivima/porukama,

• Praktičan dodirni zaslon omogućuje jednostavan prijelaz s jednog zaslona s podacima na drugi, čak i kad nosite rukavice.

Garmin Varia Vision slika 3

 

NAJČITANIJE
Na vrh