www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
31. Svibnja 2012.

Giant shop

Giant shop
5 fotografija

Napokon u Zagrebu imamo pravi Giant shop. Čekanje se isplatio, pa će svi koji tragaju za biciklom ili kakvim komadom opreme morati staviti novu trgovinu visoko na listu svojih prioriteta. Giant shop je zamišljen kao mjesto koje će biciklisti, i oni koji to tek misle postati, rado posjećivati, ne samo zbog kupovine, već u potrazi za savjetom ili kvalitetnim servisom svog bicikla.

 Ne zaboravimo niti činjenicu da Giant shop u ponudi ima 23 testna bicikla iz 2012-e godine koji će vam uvelike olakšati odluku pri odabiru, ako ih najprije sami provozate i testirate. Osim iznimne ponude bicikala izložene na dva kata trgovine, svojim dizajnom i cijenom osvojit će vas ponuda dodatne opreme i dijelova. Giantovi dodaci i oprema već su poznati kao teško nadmašivi u odnosu cijene i kvalitete, a sada imaju i dostojnu potporu tvrtki srodnog asortimana. Spomenimo Basil, nizozemsku tvrtku specijaliziranu za izradu poslovnih i sportskih torbi, košara, bisaga uz veliku dozu šarma i stila. Talijanski Briko zadužen je za ponudu sportske odjeće, dok će se za vaše najmanje pobrinuti norveški Hamax. Naime, Hamax je lider na području dječjih sjedalica za bicikle s tradicijom dužom od pola stoljeća, pa će vaše dijete uživati u vožnji, a da su pritom zadovoljeni najviši sigurnosni standardi.

Giantov stručni tim nestrpljivo očekuje vaša pitanja, a možete ih postaviti u Giant shopu u Zagrebačkoj 20, Zagreb, nedaleko od okretišta na Črnomercu, točnije, preko puta Bille. Veliki parking očekuje vas nasuprot trgovine.
Giant Shop, Zagrebačka 20, tel: 091/4426-800, www.giant.hr

NAJČITANIJE
Zašto biciklisti briju noge :)?
Vijesti

Zašto biciklisti briju noge :)?

13. Srpnja 2021.

Teorije su razne, jedna od njih kaže da će na taj način imati manji otpor zraka, što je u početku bilo smiješna pretpostavka dok...

Na vrh