www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
24. Svibnja 2023.

I INTERSPORT vozi Uvati Vitar bike maraton!

I INTERSPORT vozi Uvati Vitar bike maraton!

"Mi u Intersportu smo zaljubljeni u sve sportove, ali moramo priznati da biciklizam zauzima posebno mjesto u srcu sporta."

intersport1.jpg (403 KB)

Spoj rekreacije, svježeg zraka i prekrasnih prizora prirode kojom prolazimo, uvijek nas iznova oduševljava. Zato smo iznimno ponosni na sve biciklističke utrke koje svim srcem podržavamo. Jedna od nama najdražih je bike maraton Uvati vitar koji se svakog proljeća održava na Braču. To je stvarno jedna posebna utrka, a otok Brač vrlo vjerojatno je jedno od najljepših mjesta na kojima se takvi događaji mogu održavati. Čarobne morske vizure nikoga ne ostavljaju ravnodušnim pa je svake godine sve više zainteresiranih za ovu rekreativnu utrku s natjecateljskim karakterom.

intersport3.jpg (478 KB)

Kako Intersport posebnu pozornost posvećuje razvoju e-segmenta, drago nam je da se i ove godine na stazi Vitar natjecateljima pridružuju i e-bikeri, a dopušteni su električni Pedelec bicikli s EPAC sistemom (Electric Power Assisted Cycle), maksimalne snage 25kW. Intersport osim kao sponzor utrke daje svoj doprinos i osiguravajući veliku ponudu artikala za biciklizam. Svi najpoznatiji biciklistički brendovi kao što su: Nakamura, Genesis, Head, Craft, Castelli, Alpina, Bolle, Garmin, Smith i mnogi drugi dostupni su u trgovinama Intersporta kao i na webu shopu. Gotovo sve što strastvenim biciklistima može pasti na pamet kada se radi o opremi za biciklizam može se pronaći u našim trgovinama kao i stručni savjeti naših prodavača koji se uvijek trude pomoći u najboljem izboru opreme.intersport2.jpg (362 KB)

Ne propustite priliku da doživite nezaboravnu avanturu, opremite se u Intersportu ili na linku i vidimo se na Braču!   

is_vizual.jpg (1.21 MB)

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh