www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
08. Ožujka 2020.

Istria 300 & Biker Road Camp Poreč

Istria 300 & Biker Road Camp Poreč

Istria300, jedna od najvećih manifestacija u cestovnom biciklizmu uskoro će dobiti svoje prvo izdanje, budite dio toga i budite spremni.

Idemo na vožnju, idemo na cestu, treniramo, a na kraju ne možemo prevaliti kilometre za neku malo zahtjevniju utrku. E pa da to ne bude baš tako, mi, Biker ekipa smo u suradnji s Valmar Hotels te Istria300 osmislili jedan cestovni bike kamp koji će vam dati smjernice kako se pripremiti za endurance koji će vas čekati na jednoj od ruta koju odaberete na Istria300. Nije sve u maltretiranju bicikla, maltretiranju sebe i skupljanju kilometara, trening mora imati glavu i rep, mora imati smislenu prehranu i na kraju mora biti zabavan. IMG_0997.jpg (202 KB)

Mi ćemo vam dovesti kompetentne ljude koji će vam dati savjete na radionicama, te vam pokazati kako trenirati, što jesti, da vaš trening bude efikasniji i da na kraju odvoziti ono što ste planirali kad za to dođe vrijeme. Smješteni ste u Valamar Crystal hotelu s 4 zvjezdice i polupansionom te ćete ako se odlučite na naš kamp, na poklon dobiti Continental Ultrasport vanjske gume, pretplatu na Biker magazin te Outdoors People i još nekih sitnica. Cijena kampa iznosi 949,00 kuna te uključuje sve navedeno. Većina nas se često vozi, ali nakon nekog vremena, počne stagnacija, ne napredujemo ma koliko se trudili, pa se primimo surfanja po netu tražeći odgovore, odgovore ćete dobiti uz Dejana Patrčevića, glavnog trenera Adriatic Coaching te Darka Mršnika, nutricionistu. IMG_0540.jpg (302 KB)

Uz radionice i savjete, tu su i vožnje koje ćemo imati u subotu i nedjelju po istarskim cestama koje će u nekim segmentima prolaziti dionicama Istria300 pa ćete steći sliku i osjećaj što vas otprilike čeka. Za nas bicikliste, ovo je idealan vikend, pa ako već niste, rezervirajte svoje mjesto kontaktom na frane.fabris@biker.hr.

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Na vrh