objavio:
10. Svibnja 2018.

Izdan besplatni turistički vodič za Međimurje

Izdan besplatni turistički vodič za Međimurje

Razmišljate li o odmoru u jednoj od najpopularnijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj, preuzmite svoj primjerak besplatnog turističkog vodiča Međimurje i saznajte što vas sve očekuje u županiji između Mure i Drave.Saznajte sˇto trebate probati kad ste u Međimurju.jpg (322 KB)

Svi koji su ga posjetili radosno će potvrditi da Međimurje ima što ponuditi onome tko se u tom kraju nađe. S obzirom na rastući broj posjetitelja svake godine, ta je tvrdnja i u praksi dokazana. Brojne prirodne ljepote, kulturne atrakcije, razna događanja i oživljena tradicija razlog su što se Međimurju svaki posjetitelj rado vrati. Dodate li tome gostoprimstvo i ljubaznost domaćina o kojoj se nadaleko proširila riječ, dobit ćete pravo turističko iskustvo. Upravo to je krajnji cilj i smjer u kojem se Međimurska županija nastoji kretati i u tome uspijeva. Odmaranje uz bazen ili aktivan odmor - odabir je vasˇ.jpg (459 KB)

Svakom je posjetitelju bitna točna i kvalitetna informacija o destinaciji o kojoj se nalazi. S ciljem informiranja posjetitelja, izdan je besplatni turistički vodič Međimurje u kojem su već treću godinu zaredom sakupljene najnovije i najkorisnije informacije o ovoj županiji. Sadrži važne brojeve telefona i ostale praktične informacije te upoznaje čitatelja s najvažnijim atrakcijama međimurskih popularnih destinacija.

Priča priču o hrani i vinu; važnosti rijeka i plodnosti tla, o ljudima i njihovim djelima te donosi preporuke jela, restorana, smještaja i lokaliteta. Iako se površinom ne ističe, ističe se sadržajima o čemu turist može saznati u vodiču. Listajući Međimurje turist može odabrati način na koji želi provesti aktivni odmor, događaj koji želi posjetiti ili odlučiti koju instituciju će posjetiti. Međimurje nudi preko 750 kilometara biciklisticˇkih staza .jpg (273 KB)

Vodič je izdan u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin, Turističkom zajednicom Međimurske županije, Turističkim zajednicama općina Sveti Martin na Muri, Nedelišće, Štrigova i Prelog, a dostupan je na hrvatskom i njemačkom jeziku. Možete ga besplatno preuzeti s interneta i u tiskanom obliku u turističkim zajednicama diljem županije te u LifeClass Termama Sveti Martin.

Riječ je o proizvodu marketing agencije SCRIBO PR iz Čakovca koja iza sebe ima već nekoliko sličnih publikacija.  

Prošetajte Međimurjem najprije listajući besplatni turistički vodič koji možete preuzeti ovdje, a zatim ideje i savjete iskoristite na stvarnim lokacijama.Naslovnica Turisticˇkog vodicˇa.png (809 KB)

Photo: Biker

Na vrh