www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
10. Siječnja 2013.

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!!

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!!
15 fotografija

Svi volimo znati što se nudi pa makar ''baš danas'' to ne trebali ili si ne priuštili, ali kada za to dođe vrijeme, želimo znati gdje to možemo i naći. Mi smo tu da i vi to doznate! 

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 1

Nazire se otvorenje još jednog novog ''Bike Shopa'', i to ne bilo kakavog…biti će to pravi biciklistički centar. Danas smo zavirili na nekoliko minuta, riječi i fotografija pa koristimo priliku da to podijelimo s vama.

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 2

Tvrtka Keindl Sport odlučila je svoj asortiman predstaviti na ''nešto više'' kvadrata kao odgovor na potražnju svojih klijenata. Naime, nakon dugogodišnje tradicije postojanja trgovine u Reljkovićevoj ulici vrlo dobro poznate baš svima koji su barem jednom zagazili u svijet biciklizma, Keindl Sport otvara još jedan dućan na preko 300 kvadrata u Vitezićevoj ulici svega nekoliko okreta pedala od Selske. Ideja je nastala iz potrebe da se veliku ponudu poznatih svjetskih brendova predstavi ljubiteljima biciklizma na njima svojstven način, u čemu smatramo iz zatečenog stanja da je ekipa Keindl Sport-a i uspjela.  

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 3

Ono što bismo također istaknuli kao veliku prednost ovog biciklističkog ''centra'' jest i osiguran parkirališni prostor te mogućnost probe bicikala na otvorenom. Svi aduti jednog umornog oca koji želi kući sjediti pred TV-om dok iz njega bliješti zeleni ekran po kojem trčkaraju ''buhice'' i naganjaju malenu lopticu, potpuno su izbijeniSmile. Ne preostaje ništa drugo nego sjesti u auto, parkirati pred dućanom i malome kupiti bicikl.

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 5

Kako doznajemo, u ponudi je preko 150 različitih modela bicikala svrstanih u gradsku, trekking, cestovnu, brdsku i dječju namjenu. Iz brojki je jasno da ćete bicikl koji ste odabrali tamo i naći. Nemojte čekati sezonu, tada se morate već aktivno voziti, a posebne su i zimske vožnje.

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 6 

Važno je istaknuti i servis koji će povrh 300 kvadrata prodajnog prostora biti rasprostranjen na 100-tinjak kvadrata opremljenih vrhunskim alatima i educiranim serviserima koji za ''današnje'' bicikle to svakako i trebaju biti.

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 7 

Budući da se Keindl Sport može pohvaliti sa izuzetno bogatom ponudom vrhunskih proizvođača odječe i obuče, kabina za probu je dobila nekoliko kvadrata potpuno zatvorenog prostora. Moći ćete opušteno isprobavati odjeću u privatnosti vlastite kabine, daleko od očiju svoje supruge ili djevojke koja vas čeka vani sa velikim upitnikom na čelu – ''što će mu zaboga tajice?''Smile

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 9 

Iz ponude bismo istaknuli i respektabilan prostor namijenjen samo za pneumatike sa preko 60 različitih modela vanjskih guma u izobilju veličina. Ako i ne trebate gume, e tamo ćete ih naćiSmile!

Keindl Sport uskoro na još jednoj adresi!!! slika 11 

Prostor dućana je u fazi završnog punjenja artiklima te vizualnog uljepšavanja stoga fotografije mogu odudarati od stvarnog stanja koje će nastupiti, kako doznajemo iz prve ruke, unutar 10-ak dana. Naravno da ćemo vas obavijestiti i o točnom datumu otvorenja kada to budemo znali i tu informaciju nemojte zanemariti. Zašto nemojte? Danom otvaranja nastupa mjesec izuzetno povoljne kupnje te ćete ''frišku robu'' moći nabaviti po puno povoljnijim uvjetima i tako pokloniti svoje najbliže (sebe)!

 

OTVORENJE USKORO, A TOČAN DATUM OTVORENJA ZA KOJI DAN NA NAŠEM PORTALU!!!

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh