objavio:
07. Srpnja 2018.

Ljetna akcija: Bianchi cestovni modeli -20%

Ljetna akcija: Bianchi cestovni modeli -20%

U tijeku je velika ljetna akcija na sve Bianchi cestovne bicikle koji su raspoloživi na lageru. Odaberite svoj novi cestovni bicikl uz uštede do 6.600 kn te mogućnost plaćanja na rate i besplatnu dostavu! 

Svi modeli izloženi su u Keindl Sport trgovini u Vitezićevoj ulici 1a u Zagrebu. Više o samim modelima i njihovim karakteristikama pročitajte u ostatku ovog teksta.

Bianchi Via Nirone 7 alu Sora - 5.999 kn

Bianchi Via Nirone 7 je platforma modelima koji su dobili ime prema adresi mjesta u Milanu na kojem je Bianchi imao prvu proizvodnju bicikala. Uz opremu koja pripada njegovom cjenovnom razredu, to je bicikl koji iskazuje sve odlike endurance bicikla. Povišenog prednjeg kraja sa vilicom od karbona sa K-VID ulošcima on je miran i udoban, ali odlično podnosi i agresivne vozače svih tjelesnih tipova. Robustan i stabilan u dugotrajnoj upotrebi i nebrojenim kilometrima, opravdati će najponosnije ime kolekcije.

Model Via Nirone 7 dostupan je s raznim paketima opreme, od Shimano Clarisa do Sore, Tiagre i 105-ice.Bianchi_Via_Nirone_7_alu_Sora.jpg (124 KB)

Bianchi Nirone dama Bianca Sora - 5.999 kn

Razlike između muških i ženskih inačica svih Bianchi modela je u užim volanima, anatomski podešenim ženskim sjedalima, kraćim lulama volana, a u nekim slučajevima i u kraćim polugama pedala.

Ono što izlazi iz tehničke prilagodbe vozačicama, a ima istu – ili veću – težinu je vizualni dizajn. Bicikli su svijetli, boje su prozračne i sugeriraju lakoću i eleganciju. Biserno bijela je dominantna, a u kombinaciji sa celeste ili mat crnim akcentima i crno finiširanim komponentama bicikli zrače pravom mjerom elegancije i ženstvenosti s jedne i sportskom agresivnošću s druge strane.Bianchi_Nirone_dama_Bianca_Sora.jpg (125 KB)

Bianchi Via Nirone 7 allroad Sora disc - 8.399 kn

Bianchi Via Nirone 7 je platforma modelima koji su dobili ime prema adresi mjesta u Milanu na kojem je Bianchi imao prvu proizvodnju bicikala. Uz opremu koja pripada njegovom cjenovnom razredu, to je bicikl koji iskazuje sve odlike endurance bicikla. Povišenog prednjeg kraja sa vilicom od karbona sa K-VID ulošcima on je miran i udoban, ali odlično podnosi i agresivne vozače svih tjelesnih tipova. Robustan i stabilan u dugotrajnoj upotrebi i nebrojenim kilometrima, opravdati će najponosnije ime kolekcije.

Opremljen disk kočnicama i kotačima sa gumama širine 32mm, ovaj je bicikl savršen alloround model za sve moguće namjene: od prijevoza do sporta, od asfalta do bijele ceste…Bianchi_Via_Nirone_7_allroad_Sora_disc.jpg (223 KB)

Bianchi Interpida Tiagra - 10.399 kn

Interpida po kategorizaciji spada točno u sredinu ponude Bianchi endurance bicikala. Duge distance se najlakše i najudobnije prolaze u optimalnoj vozačkoj poziciji. Kombinacijom različitih vrsta karbona Bianchi endurance bicikli garantiraju maksimalne performanse uz minimalan stres i zamor tijela za vozača. Interpida ima iznimno udobnu gemetriju, kratku gornju cijev okvira i povišen kokpit kako i priliči pravom endurance cestovnom biciklu.

Ovaj model opremljen je pouzdanom i povoljnom Shimano Tiagra grupom koja je poznata po dugotrajnom i pouzdanom radu uz niske troškove održavanja. Interpida je odličan izbor za ambicioznog rekreativnog biciklista koji traži brz i povoljan bicikl kako bi svoje vozačke performanse podigao na novu razinu.Bianchi_Interpida_Tiagra.jpg (285 KB)

Bianchi Sempre Pro 105 - 12.999 kn

Bianchi Sempre je čistokrvni natjecateljski bicikl provjerene geometrije i niskog prednjeg kraja kako bi mogli izvući maksimum vaših performansi. Ovo je ulazni model u Bianchi natjecateljsku kategoriju cestovnih bicikala te mu ja glavna prednost to što nudi vrhunsku tehnologiju po jako pristupačnoj cijeni. Niska ukupna težina bicikla (okvir u težini M težak je samo 990 g) omogućava brzu reakciju na gas i iznimno lako penjanje čak i na najstrmija brda. Okvir je iznimno tvrd ali i iznenađujuće udoban pa ćete za volanom Semprea bez problema i nelagode uživati na višesatnim vožnjama.

Opremljen je neuništivom Shimano 105 grupom koja je kroz godine stekla gotovo kultni status zbog svojih odličnih performansi i niskih troškova održavanja. Ako tražite novi bicikl koji će vam izmamiti osmjeh od uha do uha svaki put kad sjednete na njega tad netrebate tražiti dalje od Bianchi Semprea.Bianchi_Sempre_Pro_105.jpg (121 KB)

Bianchi Eroica ST Campagnolo - 19.999 kn

L'Eroica nije replika, dakle, nije klon nekog od modela iz prošlosti. Taj je model odgovor tvornice na svjetski trend retro stajlinga, koji priziva prošla vremena sportskog biciklizma.

Specifikacija bicikla podređena je istoimenim natjecanjima koja vode računa o tjelesnoj kondiciji vozača, o generacijskoj usklađenosti bicikala koji se prijavljuju, ali ništa manje o stajlingu i svim detaljima koji ga čine, kako na biciklu tako i na opremi vozača. E, pa u tom društvu L'Eroica je zvijezda, sa čeličnim okvirom i vilicom čija izrada zaslužuje status djela primjenjene umjetnosti.Bianchi_Eroica_ST_Campagnolo.jpg (112 KB)

Bianchi Oltre XR3 CV disc Ultegra - 26.399 kn

Bianchi Oltre je platforma natjecateljskih bicikala koji imaju izvrsne aerodinamičke osobine. Iako pogled na te modele pobuđuje misli o asketskom životu u sjedalu čistokrvnog profi bicikla, Bianchi je i u njihovu strukturu ugradio Countervail kompozit kako bi olakšao duge natjecateljske kilometre.

Sa težinom okvira ispod jednog kilograma za veličinu 55, krutosti koja dozvoljava i najjačim sprinterima da iskažu svoj maksimum, sa Countervail kompozitima, aero svojstvima pogodnima i za triatlon, ovo su alati za borbu sa štopericom.Bianchi_Oltre_XR3_CV_disc_Ultegra.jpg (117 KB)

Na vrh