www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
24. Rujna 2021.

Marko Projekt - Bike Shop u Središću

Marko Projekt - Bike Shop u Središću
26 fotografija

Posjetili smo Marko Projekt u Središću. 

Stanovnici Novog Zagreba ne zaostaju za velikim daljim i bližim metropolama, ako zbog ničeg drugog, onda zbog nove trgovine biciklima i opremom svjetskog štiha. Marko Projekt smo često posjećivali u Vlaškoj 81 gdje se trgovina i servis nalazi već više od 20 godina.

Marko Projekt_61.jpg (294 KB)Poznata lica i prijateljska atmosfera oduvijek su zaštitni znak Marko Projekta, pa smo rado zastajali na toj adresi i kad nije bilo nekog posebnog razloga.  Isplati se poškicati ponudu Rocky Mountain fulija , elektro Merida, raznoraznih Norco i Jamis MTB i gradskih pila.  Da Bomb dijelova, Jagwire ''pimp my bike'' detalji i nadogradnja, vrhunske DT-Swiss glavčine i obruči, velika ponuda Shimano komponenti, Azonic i O'Neal oprema od glave do pete samo su djelić onog što nudi Marko Projekt u novom dućanu. Naravno, tu je i servis gdje možete srediti svog ljubimca ili ugraditi neke bolje dijelove, a ne propustite niti novitet na trištu – sredstva za njegu i održavanje bicikla slavnog Steve Peata - Peaty's.

Marko Projekt_28.jpg (260 KB)Impozantan prostor i ukusno uređen interijer Marko Projekta naći ćete u Središću odmah do Muzeja suvremene umjetnosti (MSU), na adresi Ede Murtića 2C. Požurite jer je ekipa pripremila neke prigodne popuste prilikom otvorenja. Vidimo se u Središću!

Fotke izvor: Marko Projekt

NAJČITANIJE
Novi Specialized Kenevo SL2
Vijesti

Novi Specialized Kenevo SL2

14. Lipnja 2024.

All Mountain zvijer koja je naslijedila gene Endura sada grabi i grize još jače, a ide još dalje. Podešavanja u 6 točaka i...

Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh