objavio:
11. Lipnja 2018.

Nova Intersport Arena otvorila vrata svim ljubiteljima sporta

Nova Intersport Arena otvorila vrata svim ljubiteljima sporta
Ovaj prodajni prostor u kome se odlično osjećaju, kako profesionalni, tako i amaterski ljubitelji sporta jedna je od prvih Intersportovih prodavaonica novog koncepta u svijetu.AS0_8705 s.jpg (338 KB)
Zagreb je postao bogatiji za još jednu sportsku destinaciju. I to ne bilo kakvu, u trgovačkom centru Arena, svoja je vrata novouređenog dućana otvorila Intersport Arena, regionalni lanac specijalizirane sportske obuće, odjeće i opreme i to po sasvim novom konceptu poslovanja. Riječ je o 2.0 konceptu koji omogućava kupcima da se prije kupovine dobro upoznaju s proizvodima.
AS0_8680 s.jpg (401 KB)
Tako na primjer trkač može isprobati modele tenisica, te uz pomoć najnovije tehnologije skeniranja stopala u kombinaciji s individualnim stručnim savjetovanjem odabrati proizvod koji najbolje odgovara njegovim potrebama i ciljevima. Ovaj prodajni prostor u kome se odlično osjećaju, kako profesionalni, tako i amaterski ljubitelji sporta jedna je od prvih Intersportovih prodavaonica novog koncepta u svijetu.AS0_8660 s.jpg (498 KB)
Posjetitelji nove Intersport Arene mogli su svoje sportske potencijale uz pomoć vrhunskih hrvatskih sportaša isprobati u nekoj od sportskih simulacijskih zona kao što su atletski stadion, nogometno igralište, biciklistička staza ili košarkaška dvorana. Ljubitelji outdoora okušali su se u vezanju i odvezivanju čvorova, trčali u virtualnoj stvarnosti te isprobali mnoge druge sadržaje povodom otvorenja nove prodavaonice.
AS0_8676.jpg (14.54 MB)
BAŠ SVE ZA SPORT
Nije važno u kojoj sportskoj areni ste najbolji, u novoj Intersport Areni bit ćete kao doma, glavni je slogan novog sportskog dućana - Intersport Arene koja se prostire na 2000 kvadrata na 1. katu trgovačkog centra Arena i koji će u potpunosti promijeniti način na koji smo do sada kupovali sportsku obuću i odjeću. Takav 2.0 koncept uređenja prodajnih mjesta kupcima pruža jedinstveno iskustvo kupovine. Bilo da se bave sportom u gradu (trčanje, nogomet, trening) ili više vole otvorena prirodna prostranstva (outdoor, sportovi na plaži, zimski sportovi), u novoj Intersport Areni od sada mogu pronaći raznovrsnu ponudu sportske opreme te birati između 120 tisuća proizvoda, od čega je više od 53 tisuće namijenjenih za ljetne sportske aktivnosti. U svim navedenim kategorijama zastupljeni su proizvodi za profesionalce, rekreativce i sportske zaljubljenike Ujedno, kako bi kupnja sportske opreme iz ove trgovine bila svima dostupna, kompletan asortiman se može pogledati i kupiti putem web shopa na www.intersport.hr.
Martin Sinković, veslač.jpg (239 KB)
SPORT SVIMA
U Intersportu se trude pružiti kompletnu ponudu i stručnu uslugu za njihove najomiljenije sportove te ugodno i stručno iskustvo kupovine u svim prodavaonicama, pa i u digitalnom okruženju. Samo u prošloj godini otvorili su 19 novih prodavaonica u regiji i lansirali nove internet prodavaonice u Hrvatskoj i Srbiji. Također, prodajnu mrežu kontinuirano osavremenjuju, u prilog tome govori i uvođenje novog prodajnog koncepta uređenja 2.0 kakav od danas mogu iskušati i posjetitelji zagrebačke Intersport Arene.
AS0_8745.jpg (9.36 MB)
VODEĆI SPORTSKI TRGOVAC U REGIJI
Podsjetimo, u 2017. godini grupa Intersport ISI povećala je prodaju na svim tržištima na kojima je prisutna. U usporedbi s prethodnom godinom, prihodi od prodaje u Sloveniji narasli su za 9,3 % (zajedno s izvozom), u Hrvatskoj za 11,9 %, u Srbiji za 21,4 %, u Bosni i Hercegovini za 9,7 %, a u Crnoj Gori za 37,5 %, što ju uvrštava među najuspješnije Intersportove organizacije na svijetu.Erika Kraljević, fitness trenerica.jpg (391 KB)
»Naša regija je zanimljiva zbog svoje raznolikosti, radimo u čak 7 država i naravno, svako od tih tržišta donosi neke svoje specifičnosti, pa i različite preferencije ljudi u pogledu najomiljenijih sportova i načina rekreacije. U buduće ćemo također uložiti trud da se tome što više približimo. Sport je nešto lijepo i naša želja je da u njemu uživa što više ljudi.«, zaključila mag. Mateja Jesenek, direktorica grupe INTERSPORT ISI, povodom otvaranja nove Intersport Arene.
Gajo Dojčinović, direktor marketinga Intersporta sa sportašima.jpg (267 KB)Gajo Dojčinović, Matea Matošević,  Martin Sinković_ veslač, Aleš Penčur_direktor Intersporta Hrvatska, Erika Kraljević_fitness trener.jpg (369 KB)
Photo: Intersport
Na vrh