www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
01. Travnja 2020.

Novi pametni sat Tactix Delta

Novi pametni sat Tactix Delta

Vrhunski GPS pametni sat kombinira taktičku funkcionalnost i vanjsku navigaciju s naprednom kartografijom, mogućnostima treninga, pametnim obavijestima i još mnogo toga

Tactix Delta, taktički je GPS pametni sat izrađen prema vojnim standardima (MIL-STD-810), sa zaobljenom safirnom lećom otpornom na ogrebotine i okvirom premazanim s ugljičnim slojem dijamantnih svojstava (DLC). Tactix Delta sada uključuje nove taktičke funkcije poput prikrivenog načina rada koji onemogućavaju pohranjivanje i dijeljenje lokacije korisnika i prekidač za uklanjanje koji briše svu korisničku memoriju. tactixDelta_HR_1000.1.jpg (2.54 MB)
Profesionalna oprema može biti i odličan modni dodatak
Tactix četvrte generacije predstavlja ažurirani dizajn s veličinom zaslona od 1,4 inča, što je 36% veće površine od prethodnih taktičkih modela, što ga čini Garmin satom s najvećim okvirom. tactixDelta_HR_1000.19.jpg (2.52 MB)
Taktičke značajke za aktivnosti na otvorenom
Tactix Delta ima jedinstveni način rada formatiranja s dva položaja, koji istovremeno prikazuje dva skupa koordinatnih sustava na jednom zaslonu podataka, profile taktičkih aktivnosti, projekciju usmjerene točke i Jumpmaster način rada koji pomaže izračunati točku otpuštanja na visini kao i upute za cilj nakon što korisnik skoči. Dostupan je s TopoActive Europe mapiranjem i naprednim navigacijskim značajkama, uključujući barometrični visinomjer, kompas i višestruku podršku globalnih navigacijskih satelita. Tactix Delta uključuje karte za skijanje za preko 2.000 skijališta širom svijeta i 41.000 golf terena.

Sadrži nove značajke PacePro i Power Manager
Novost kod Tactix Delta je funkcija Power Manager koja omogućuje korisniku da vidi i kontrolira kako različite postavke i senzori utječu na trajanje baterije. Preostalo stanje baterije može se prikazati satima i danima kako bi se utvrdilo može li aktivnost trajati do sljedećeg punjenja. Trajanje baterije je do 21 dan u načinu pametnog sata i do 80 dana u načinu za uštedu baterije.
Osim širokog spektra taktičkih funkcija, Tactix Delta uključuje mjerne podatke o najboljim performansama za aktivnosti na otvorenom, podršku treningu i sveukupne wellness funkcije1. Među ugrađenim sportskim profilima je i VO2 max procjena statusa treninga s podešavanjem za toplinu i visinu.
Slušajte glazbu i plaćajte s novim Tactix Delta pametnim satom
Kao svakodnevni sat Tactix Delta sadrži glazbenu pohranu na uređaju s mogućnošću preuzimanja do 2.000 pjesama, omogućavajući korisnicima sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa2, bez potrebe za upotrebom telefona. Također nudi podršku za beskontaktno rješenje za plaćanje Garmin Pay3, tako da se korisnici ne trebaju brinuti oko prijenosa gotovine ili kartica.
Tactix Delta je kompatibilan s ostalim Garmin uređajima, uključujući satelitske komunikatore poput InReach Mini i uređajima za praćenje pasa poput Alpha 100.
Tactix Delta ima maloprodajnu cijenu od 6.990,00 kn. Za više informacija, posjetite garmin.com.

Na vrh