objavio:
03. Prosinca 2018.

Oslonite se na Instinct jer se svijet oslanja na vas

Oslonite se na Instinct jer se svijet oslanja na vas
13 fotografija

U podnožju Medvednice okupili smo zaljubljenike u sportske aktivnosti i predstavili novi Garminov sat Instinct._DSC4422.jpg (1.02 MB)

Vođeni vlastitim Instinctom, u društvu trenera Maria Valentića i Mirne Čuzić krenuli smo rutom Medvednice kako bismo isprobali sve funkcije sata._DSC4651.jpg (1.38 MB)Kako bi izdržao izazovna okruženja, Instinct je izrađen prema vojnim standardima (MIL-STD-810G) za otpornost na toplinu, šok i vodu (ocijenjeno na 100 metara) s polimernim kućištem ojačanih vlakana. Njegov zaslon kemijski ojačan i otporan na ogrebotine, jednostavan je za čitanje, posebno na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, potpuno prozračni silikonski remeni sadrže dva zasebna prstena kako bi se osiguralo dobro prianjanje._DSC4680.jpg (1.34 MB)Praćenje aktivnosti
S ugrađenim senzorom otkucaja srca omogućuje praćenje aktivnosti, stresa, sna i ostale wellness1 aktivnosti.
Instinct prati brzinu otkucaja srca, broj koraka, prijeđenu udaljenost, potrošene kalorije i još mnogo toga. Pješačenje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, kajak i skijanje samo su neke od aktivnosti koje ovaj uređaj podržava.
Može pratiti razinu stresa, kako biste bili svijesniji kada fizički ili emocionalni izvori mogu uzrokovati porast razine stresa._DSC4710.jpg (1.39 MB)Potpora na zahtjevnom terenu
Istražujući rutu na Medvednici, osjećali smo se sigurno zahvaljujući Instinct uređaju koji sadrži višestruki sustav satelita globalne mreže kako bi što je moguće bolje pomogao u praćenju lokacije u izazovnim okruženjima.

_DSC4741.jpg (1.18 MB)Prije nego se otisnete u avanturu, koristite aplikaciju Garmin Explore za planiranje putovanja i kada je vrijeme za povratak, a uz funkciju TracBack možete se kretati istom rutom natrag na izvornu točku._DSC4755.jpg (1.13 MB)

Pametne obavijesti i kompatibilnost
Kad je uparen s pametnim telefonom, možete primati pametne obavijesti kao što su tekstne i email poruke i druga upozorenja na vaše zapešće.

Instinct je kompatibilan s Garmin Connect online fitness zajednicom gdje možete pratiti svoje treninge.

_DSC4784.jpg (1.01 MB)Kompatibilan je i s drugim Garmin uređajima uključujući inReach Mini, VIRB akcijske kamere i uređaje za praćenje pasa. Tako ćete moći slati i primati inReach Mini satellitske komunikacijske poruke2, poslati SOS signal, upravljati funkcijom pokretanja i zaustavljanja VIRB kamere te dobiti ažuriranja statusa pasa i upozorenja.
Instinct ima trajanje baterije do 14 dana u načinu rada za pametni sat, do 16 sati u GPS načinu i do 40 sati u štednom načinu rada UltraTrac.

_DSC4786.jpg (1.05 MB)Dostupan je u grafitnoj plavoj, sivoj i crvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.350,00 kn.

_DSC4789 (Copy).jpg (53 KB)

1Vidite Garmin.com/ataccuracy
2 Potrebno je aktivirati satelitsku pretplatu

Photo: Garmin

Na vrh