www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
08. Svibnja 2024.

Osvoji MS ENERGY URBANFOLD i6 na Uvati Vitar 2024 maratonu!

Osvoji MS ENERGY URBANFOLD i6 na Uvati Vitar 2024 maratonu!
14 fotografija

Zaigraj tombolu i otkrij budućnost gradskog kretanja uz glavnu nagradu i najnoviju inovaciju - MS ENERGY URBANFOLD! Kompaktan, stilski i ekološki osviješten, ovaj eBicikl donosi sve što ti je potrebno za bezbrižno istraživanje gradskih ulica ili morske avanture. Glavnu nagradu na tomboli osigurala je M SAN Grupa .

Za vožnju do posla i istraživanje tijekom odmora!

Kada je mobilnost u pitanju, gradski život zahtijeva inovativna rješenja koja su praktična, stilski upečatljiva i ekološki osviještena. U srcu tog razmišljanja svakako je MS ENERGY URBANFOLD i6, eBICIKL koji donosi revoluciju u urbano kretanje. Osim po gradu, ovaj nas je eBICIKL s lakoćom provozao i vijugavim, strmim uličicama Sutivana na otoku Braču. S kotačima od 16 inča, sklopivim dizajnom i elegantnim bojama, ovaj eBicikl kombinira kompaktnost i suvremeni dizajn kako bi savršeno odgovarao urbanom načinu života.Photo3.jpg (178 KB)

Jedan od ključnih aspekata MS ENERGY URBANFOLD i6 je njegov inovativan dizajn. Sa svojim sklopivim okvirom, ovaj eBicikl lako se prilagođava gradskim potrebama, omogućavajući vam da ga jednostavno prenesete i spremite gdje god je potrebno. Osim toga, predviđen je za prtljažnike svih automobila, što ga čini idealnim suputnikom za putovanja ili kombiniranje vožnje s drugim oblicima prijevoza.

Performanse su mu također impresivne. S dometom do 60 km, MS ENERGY URBANFOLD i6 omogućuje vam istraživanje grada bez brige o punjenju. Baterija je izmjenjiva i integrirana u okvir, pružajući vam praktičnost i sigurnost tijekom vožnje. Stražnji hub motor snage 250W osigurava mirnu vožnju, dok stražnja suspenzija povećava udobnost i stabilnost na neravnim gradskim cestama.

Sigurnost je također u prvom planu. Integrirana prednja i stražnja svjetla osiguravaju vidljivost u svim uvjetima, dok mehaničke disk kočnice pružaju pouzdanu zaustavnu snagu. Osim toga, ergonomski raspoređene kontrole omogućavaju vam jednostavno upravljanje eBiciklom, čineći vašu vožnju sigurnom i ugodnom.

Dodatni praktični detalji, poput metalnih sklopivih pedala i mogućnosti preklapanja u dvije točke, čine MS ENERGY URBANFOLD i6 savršenim pratiteljem za gradske avanture. Njegov lagani, ali izdržljivi okvir od legure magnezija otporan je na udarce i koroziju, pružajući vam dugotrajnu kvalitetu i pouzdanost.

Ukratko, MS ENERGY URBANFOLD i6 svojim kombiniranjem karakteristika poput kompaktnosti, stila i performansi, može biti neizostavan pratitelj svima koji se žele kretati i po gradu i na godišnjem odmoru na najbolji mogući način.

NAJČITANIJE
Novi Specialized Kenevo SL2
Vijesti

Novi Specialized Kenevo SL2

14. Lipnja 2024.

All Mountain zvijer koja je naslijedila gene Endura sada grabi i grize još jače, a ide još dalje. Podešavanja u 6 točaka i...

Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh