www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
04. Veljače 2013.

Otvoren još jedan Bike Shop u Zagrebu!

Otvoren još jedan Bike Shop u Zagrebu!
15 fotografija

U Zagrebu je otvoren Peloton biciklistički centar nedaleko od uskog centra grada na Radničkoj cesti 1A, preko puta popularnog noćnog kluba ''People's''. Kao prvo bismo istaknuli kako je to još jedan pravi biciklistički dućan koji se prostire na 200 kvadrata izuzetno bogate ponude i ugodne atmosfere. Prednost između ostalog je i veliki broj parkirališnih mjesta koja će vam olakšati stres i omogućiti da u dućan kročite bezbrižno i opušteno. Posebna pažnja posvećena je uređenju interijera i uvođenju najnovijih tehnologija kako bi usluga bila usklađena s potražnjom sve zahtjevnijih klijenata. Tehnički i stručno potkovana ekipa pružit će vam potrebne informacije i usmjeriti vas te doprinijeti ugodnoj atmosferi. Važno je istaknuti kako je Bike Shop stvaran na temelju iskustava i želja ljubitelja biciklizma.

Otvoren još jedan Bike Shop u Zagrebu! slika 1

Došli smo i do ponude, onoga što nas sve najviše zanima. Dakle, Peloton u ponudi ima nekoliko brendova bicikala i opreme, a najistaknutiji je Giant. Svi ljubitelji tog popularnog brenda istočno od centra Zagreba moći će na ''svom'' terenu doći do svega što Giant u Hrvatskoj nudi. Kao u mnogim specijaliziranim biciklističkim trgovinama, naglasak je na brdskim biciklima svih cjenovnih razreda i vrsta, a naravno, zastupljeni su i popularni hibridi, gradski bicikli te cestovnjaci i pokoji primjerak nekog atraktivnog retro bicikla.

Drugi brendovi, također s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje i razvoja bicikala, po prvi put na našem tržištu, talijanske su Olympia i Frera. Malo je tvrtki u bilo kojoj grani proizvodnje koje se mogu pohvaliti sa preko 100 godina tradicije. Ove obiteljske tvrtke sa 120 (Olympia) i 108 (Frera) godina tradicije zadržale su izvorno talijansko porijeklo i proizvodnju u vrijeme kad je kompletna industrija preselila na daleki istok. To su uspjele zahvaljujući prepoznatljivom talijanskom dizajnu i držanju koraka s novim tehnologijama. Veći dio njihove ponude uskoro će biti dostupan i kod nas zahvaljujući Peloton bike shopu. U nešto manjem broju prisutni su i bicikli njemačkog Silverbacka, inovativne tvrtke čije smo bicikle već imali prilike voziti. Prisjetimo se gradskog mališana Starke s USB utorom za punjenje i napajanje uređaja ili Mercury Elite 29er-a iz prošlog broja. Za početni segment bicikala zaslužna je Slovačka Dema čiji su pristupačni bicikli obogatili ponudu ulaznih modela do cijene od 2000 kuna. Prema viđenoj ponudi svaki segment biciklizma je ravnopravno zastupljen, pa će primjerak bicikla za sebe naći vozači od totalnih početnika pa do pravih profesionalaca.

Osim bogate ponude bicikala, ističe se i ponuda opreme raznih proizvođača gdje opet naglasak stoji na Giantu, a tu su i brojni drugi brendovi. Po sistemu ''sve na jednom mjestu'' ovdje ćete moći odabrati bicikl i opremiti svime što je potrebno te ga poslije održavati u servisu kao sastavnom dijelu Bike Shopa.

informacije o trgovini na slijedećem linku:

Peloton biciklistički centar

NAJČITANIJE
Specialized Tero X
Vijesti

Specialized Tero X

07. Svibnja 2024.

Specialized Tero X Trebaš veću kartu ako voziš Tero X... Da li istraživački duh potiče na inovacije ili inovacije rezultiraju...

Na vrh